Σε κώμα ο Σουμάχερ

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, με τα δημοσιεύματα στη Γαλλία να κάνουν λόγο για επιδείνωση της κατάστασής του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που διαρρέουν από τα γαλλικά ΜΜΕ, τα τραύματα που φέρει ο Σουμάχερ είναι πιο σοβαρά απ’ ότι αρχικά έδειχναν και η κατάσταση της υγείας του έχει

επιδεινωθεί με τον ίδιο να έχει πέσει σε κώμα.

Για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ τοποθετήθηκαν οι θεράπoντες γιατροί του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ, αργά το βράδυ της Κυριακής.

«Ο κύριος Σουμάχερ διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γκρενόμπλ στις 12:40 (τοπική ώρα) μετά από ένα ατύχημα στο σκι στο Μεριμπέλ στο τέλος του πρωινού. Είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικά τραύματα όντας σε κώμα κατά την άφιξή του, το οποίο απαιτούσε άμεση νευροχειρουργική επέμβαση. Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά το ιατρικό ανακοινωθέν.

«Ο Μίκαελ έπεσε με το κεφάλι, όταν έκανε μόνος του σκι στις Γαλλικές Άλπεις. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο και λαμβάνει επαγγελματική ιατρική φροντίδα. Ζητούμε την κατανόηση για το γεγονός ότι δεν μπορούμε να δίνουμε συνέχεια πληροφορίες για την υγεία του. Φορούσε κράνος και δεν ήταν μόνος του. Κανένας άλλος δε συμμετείχε στην πτώση», ανέφερε στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής η εκπρόσωπός του, Σαμπίν Κεμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα