NOVA ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ 29,90 ΕΥΡΩ

Περισσότερες από 300 κινηματογραφικές πρεμιέρες, «φρέσκα» επεισόδια από τις καλύτερες σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά και όλα τα μεγάλα ελληνικά -και όχι μόνο- κανάλια στο σαλόνι σας με 29,90 ευρώ το μήνα. Αυτή είναι η νέα, ελκυστική προσφορά της Nova.

H ψηφιακή συνδρομητική υπηρσία δίνει σε αυτή την τιμή στους νέους συνδρομητές το πακέτο Nova

Cinema, που περιλαμβάνει:

• Τέσσερα κινηματογραφικά κανάλια με περισσότερες από 300 κινηματογραφικές πρεμιέρες τον χρόνο, από τα μεγαλύτερα studios του Hollywood (20th Century Media, Columbia, Walt Disney Pictures, Paramaount, Universal, Warner Bros, HBO, Miramax, CBS και Sony Pictures), Ελληνικές ταινίες σε συμπαραγωγή της Nova. και τηλεοπτικές σειρές όπως: Newsroom, Boardwalk Empire, CSI, Person of Interest, Game of Thrones και NCIS.

• Το κανάλι της Fox με σειρές όπως Grey’s Anatomy και ο φετινός θριαμβευτής των βραβείων EMMY, Homeland.

• Τα καλύτερα ντοκιμαντέρ από τα: Discovery Channel, Animal Planet, National Geographic Channel, The History Channel, Travel Channel, Nat Geo Wild.

• Όλη η αθλητική επικαιρότητα και οι καλύτερες στιγμές στην Ελλάδα και τον κόσμο από το Novasports Highlights, όλα τα σπορ από τα Eurosport1, Eurosport2, μηχανοκίνητος αθλητισμός από το Motors TV.

• Παιδικά από τα κανάλια Disney Channel, Disney XD, Cartoon Network, Boomerang και Nickelodeon.

• Μουσική από τα: MAD TV, Nova MAD Greekζ, MTV, VH1, Mezzo, Nova Mad music (hits), Nova Mad music (Ελληνικά αγαπημένα) και Nova Mad music (My Rock).

• Μόδα και ψυχαγωγία από τα: Fashion TV, World Fashion, TV 5 Europe και E! Entertainment.

• Παγκόσμια ενημέρωση από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά κανάλια του κόσμου: Euronews, CNN International, BBC World, France 24 (english version), France 24 (french version), Al Jazeera (english version), Al Jazeera (arab version), Russia today, Bloomberg και DW-TV.

• Όλα τα ελεύθερα ψηφιακά κανάλια.

Η προσφορά ισχύει για έναν ολόκληρο χρόνο, απευθύνεται σε νέους συνδρομητές Nova με 12μηνη σύμβαση και ισχύει μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν ένα από τα Καταστήματα Forthnet σε όλη την Ελλάδα, το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών, να καλέσουν στο 18345 (αστική χρέωση/κλήση) ή να μπουν στο www.forthnetgroup.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα