ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σκληρή επίθεση στο Νίκο Χατζηνικολάου και σε όσους τον εμπλέκουν σε υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Βουλής, περνώντας στην αντεπίθεση για όσα αναφέρει γι’ αυτόν δημοσίευμα της Real News.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης υποστήριξε ότι υπάρχει σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας (γι’ αυτό, μάλιστα είπε ότι δεν παραιτείται) και εκτίμησε ότι δημοσιεύματα όπως το συγκεκριμένο

πλήττουν την αξιοπιστία της Ελλάδας.  «Κάποιοι βρίσκονται πίσω από τα δημοσιεύματα», φέρεται να είπε και να χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις για τον εκδότη της κυριακάτικης εφημερίδας, κάνοντας λόγο για «μαφιόζικη» και «εκβιαστική» επίθεση εις βάρος του. Φέρεται να δήλωσε μάλιστα ότι θα «κατέβει στην αρένα» και δεν θα τον εμποδίσει το «κοστούμι» του προέδρου της Βουλής από το να δώσει τη μάχη για να καθαρίσει το όνομά του. «Δεν θα πάω μόνο νομικά και σαλονάτα», είπε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Επέμεινε ότι είναι «καθαρός 100%», σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τα υποβρύχια που… γέρνουν τον απαλλάσσει από κάθε υπόνοια έκνομης πράξης.

Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία να ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα το συντομότερο δυνατόν, ακόμη και πριν την ψήφιση των νέων μέτρων.

Διαβάστε ακόμη:

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ: ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ Ή ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ,metopiki meimaraki-chatzinikolaou