H NOUVELLE VAGUE ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

09:45 1/5/2012 - Πηγή: Matrix24

Ο Ολυμπιακός θέλει να επενδύσει την επόμενη σεζόν στο ελληνικό στοιχείο και δη στους παίκτες εκείνους που θα αποτελέσουν την ομάδα του μέλλοντος. Τέσσερις είναι αυτοί που απασχολούν εντόνως τους Πειραιώτες.

Πέραν του Δημήτρη Σιόβα που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες από τη λεγόμενη nouvelle vague

του ελληνικού ποδοσφαίρου που απασχολούν τους πρωταθλητές και κυπελλούχους Ελλάδας. Το matrix24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Γιάννης Σκόνδρας: Αποτελεί το Α και το Ω του εφετινού Ατρομήτου. Ο Γιώργος Δώνης μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό ακραίο αμυντικό, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει μία εναλλακτική λύση για την Εθνική Ελλάδας στο Euro της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Για τον Σκόνδρα υπάρχουν αρκετές ομάδες του εξωτερικού που ενδιαφέρονται και δη από την Ιταλία. Στον Ολυμπιακό τον βλέπουν ως μία πολύ καλή περίπτωση για να αντικαταστήσει τον Βασίλη Τοροσίδη εφόσον αποχωρήσει για τα… ξένα.

Παναγιώτης Βλαχοδήμος: Eγινε σε όλους γνωστός όταν σκόραρε κατά του Ολυμπιακού στη νίκη με 1-0 της Ξάνθης στα Πηγάδια για το πρωτάθλημα. Ωστόσο, είχε απασχολήσει τις μεγάλες ομάδες του κέντρου αρκετό καιρό πριν. Και δη τους Πειραιώτες, οι οποίοι αναμένεται να κάνουν την πρώτη κρούση για τον γεννημένο στις 11 Οκτωβρίου του 1991 κεντρικό επιθετικό. Η ευχέρειά του στο σκοράρισμα, στο παιχνίδι στις πτέρυγες, αλλά και η υψηλή τεχνική του κατάρτιση είναι στοιχεία εκείνα που αρέσουν στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Κώτσας Φορτούνης: Το ταλέντο του φάνηκε από την πρώτη στιγμή στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για τον νεαρό μεσοεπιθετικό, αλλά η Καϊζερλάουτερν τον… πρόλαβε και τον έκανε δικό της. Ο Φορτούνης πήρε παιχνίδια στα πόδια του, βελτιώθηκε και χτυπά την πόρτα της Εθνικής ομάδας ενόψει του Euro. Το ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων επέστρεψε και αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ζεστό.

Ανδρέας Σάμαρης: Για τον Πατρινό μέσο έχουν ενδιαφερθεί αρκετές ομάδες, αλλά ο Ολυμπιακός είναι αυτός που κοιτά ζεστά την περίπτωσή του. Ηταν από τους πλέον σταθερούς παίκτες του Πανιωνίου την εφετινή σεζόν και δεν ήταν λίγες οι φορές που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του. Είναι άξιος εκπρόσωπος της nouvelle vague του ελληνικού ποδοσφαίρου και έχει όλα εκείνα τα προσόντα που ενδιαφέρουν τους Πειραιώτες. Για τον Σάμαρη υπήρξε ενδιαφέρον και από τον Παναθηναϊκό, αλλά η κατάσταση που επικρατεί σε διοικητικό και οικονομικό κομμάτι άφησε τον Ολυμπιακό να… παίζει μόνος του.

Keywords
Τυχαία Θέματα