Η Asus παρουσιάζει τη νέα PA249Q Proart LCD οθόνη

13:42 15/4/2013 - Πηγή: TechFan

Η Asus ανακοίνωσε μια νέα 24 ιντσών LCD οθόνη με πολλά υποσχόμενη εντυπωσιακή ακρίβεια χρωμάτων. Η οθόνη χρησιμοποιεί της επόμενης γενιάς AH-IPS τεχνολογία για καλύτερη απόδοση. Ένα από τα μεγάλα χαρακτηριστικά της οθόνης είναι η ακρίβεια των χρωμάτων της υποστηρίζοντας το 99% του Adobe RGB Wide Gamut.

Η 24 ιντσών οθόνη έχει ανάλυση 1920 x 1200

με λόγο διαστάσεων 16:10. Η οθόνη διαθέτει επίσης 178 μοιρών γωνία θέασης. Η PA249Q χρησιμοποιεί επίσης τα Asus Smart Contrast Ratio, QuickFit Virtual Scale και Splendid Video Intelligence technology για να βελτιώσει την ποιότητα της εικόνας στην οθόνη.

Η Asus καλιμπράρει την οθόνη από το εργοστάσιο για την καλύτερη δυνατή ακρίβεια χρωμάτων. Η οθόνη είναι επίσης εξοπλισμένη με ανεξάρτητο έξι αξόνων χρωματικό έλεγχο με εξαιρετική αναπαραγωγή χρωμάτων που της επιτρέπει να καλύψει το 99% Adobe RGB Wide Gamut, 100% sRGB και 120% NTSC. Η οθόνη υποστηρίζει επίσης 10 bit βάθος χρώματος για βελτιωμένες μεταβάσεις μεταξύ των χρωμάτων στην οθόνη.

Έχει φωτεινότητα 350 cd/m2 και μια δυναμική αναλογία αντίθεσης 80,000,000:1. Η οθόνη επιτυγχάνει υψηλή αναλογία αντίθεσης χάρη στην Asus Smart Contrast Ratio τεχνολογία. Η επιλογές σύνδεσης περιλαμβάνουν DisplayPort, HDMI, DVI-D και D-Sub. Η οθόνη υποστηρίζει την προβολή περιεχομένου από δύο εισόδους ταυτόχρονα με δυνατότητα εικόνα-σε-εικόνα. Η οθόνη θα βρεθεί στην αγορά αυτό το μήνα σε άγνωστη τιμή.

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα