Πασχαλινό δώρο από τον Κωτσόβολο

Με αγορά λευκών συσκευών από €449 και άνω οι πελάτες της αλυσίδας παίρνουν κατευθείαν χωρίς άλλες προϋποθέσεις και ψιλά γράμματα το καλύτερο Πασχαλινό δώρο.


Από τη Δευτέρα 15 Απριλίου μέχρι και το Σάββατο 20 Απριλίου στις 20.00 το βράδυ για τα φυσικά καταστήματα & μέχρι και την Κυριακή 21 Απριλίου για το ηλεκτρονικό κατάστημα Kotsovolos.gr, με κάθε αγορά λευκών ηλεκτρικών συσκευών αξίας € 449 και άνω η Νο1 Αλυσίδα Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών χαρίζει στους πελάτες της από μια προπληρωμένη κάρτα φορτισμένη με την αξία των € 100!


Η

προπληρωμένη κάρτα MasterCard μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί μετρητών για αγορές αξίας 100€ από όλα τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις που δέχονται πληρωμές από κάρτες MasterCard. Η εταιρεία με αυτό τον τρόπο καταφέρνει και πάλι να αποδείξει ότι στέκεται Πάντα Δίπλα στους πελάτες της σε μια πασχαλινή περίοδο με πολλές ανάγκες.


Η μοναδική αυτή προσφορά έρχεται να πλαισιώσει την μεγάλη γκάμα λευκών ηλεκτρικών συσκευών που διατίθεται από την Κωτσόβολος και μάλιστα με την εγγύηση χαμηλότερης τιμής. Τα καταστήματα Κωτσόβολος σε όλη την Ελλάδα διαθέτουν στους καταναλωτές προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας από τις πιο γνωστές αλλά και από τις πιο value for money μάρκες της αγοράς πάντα με την άψογη εξυπηρέτηση και υποστήριξη της αλυσίδας.


Στο πλαίσιο της απίστευτης προσφοράς έχει δημιουργηθεί και μια πρωτότυπη διαφημιστική καμπάνια από τη LOWE Athens. Με το κεντρικό μήνυμα: «Αρνήσου το Αρνί σου!» ένα πανέξυπνο αρνί προτρέπει τους καταναλωτές να αγοράσουν ό,τι θέλουν με το δώρο Πάσχα αξίας 100€ που προσφέρουν τα καταστήματα Κωτσόβολος… αρκεί να μην συμπεριλάβουν το ίδιο στη λίστα των Πασχαλινών αγορών τους!


Με αφορμή την προσφορά, ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe, δήλωσε: «Για άλλη μια φορά η Κωτσόβολος καταφέρνει να ξεχωρίσει και να σταθεί δίπλα στους πελάτες της προσφέροντας, όχι μόνο μεγάλη ποικιλία λευκών συσκευών σε πολύ χαμηλές τιμές, αλλά κάνοντας και €100 δώρο για αγορές από οπουδήποτε, σε μια εποχή που οι ανάγκες μεγαλώνουν. Καλούμε όλους τους καταναλωτές να προτιμήσουν τα καταστήματα μας και να κερδίσουν με απλό τρόπο και χωρίς δεσμεύσεις».


Keywords
Τυχαία Θέματα