Philips Styleshaver

Trim, Style, Shave!

Ο άνδρας που θέλει να είναι πάντα στη μόδα, πρέπει να μπορεί να δημιουργεί με ευκολία το στιλ που κάθε φορά επιλέγει. Κι αν μέχρι πρότινος δυσκολευόσουν, είναι μάλλον επειδή δεν είχες πιάσει στα χέρια σου το Philips Styleshaver 3-σε-1: το απόλυτο gadget για το ανδρικό grooming! Με μια κίνηση του καρπού σου, αυτή η συσκευή δύο κεφαλών για το τριμάρισμα και την περιποίηση των γενιών διαθέτει όλα όσα

χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις οποιοδήποτε στιλ, από τέλειο μούσι μέχρι άψογα γένια τριών ημερών ή καθαρό ξύρισμα, ακόμα και σε σκληρά γένια. Trim, Style, Shave!

Τρίμερ για γένια και μούσι

Το τρίμερ για γένια και μούσι (32 χιλ.) της Philips με 12 προσαρμοζόμενες ρυθμίσεις μήκους 0,5-10 χιλ. σε διευκολύνει να πετύχεις με ευκολία το μήκος που επιθυμείς. Απλά στρέψε τον τροχό για να κλειδώσεις τη συσκευή στην τέλεια ρύθμιση μήκους.

Τριμάρισμα απόλυτης ακρίβειας

Αν αφαιρέσεις τη ρυθμιζόμενη χτένα, θα δεις ότι από κάτω υπάρχει ένα τρίμερ ακριβείας δύο όψεων: στη μία ένα τρίμερ υψηλών επιδόσεων 32 χιλ., ενώ στην άλλη ένα τρίμερ ακριβείας 15 χιλ., το οποίο είναι ιδανικό για τις μικρές περιοχές κάτω από τη μύτη ή γύρω από το στόμα. Είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει απόλυτο έλεγχο στις λεπτομέρειες και, ταυτόχρονα, να προστατεύει την επιδερμίδα. Χάρη στο μικρό μέγεθος και την κλίση που διαθέτει, έχεις πλήρη ορατότητα των κινήσεών σου όταν ασχολείσαι με λεπτές γραμμές και μικρές περιοχές.

Βαθύ ξύρισμα με μια κίνηση

Η ξυριστική μηχανή δύο πλεγμάτων διευκολύνει το καθάρισμα των κοντών τριχών γύρω από το μούσι σου, ακόμη και στο λαιμό. Το μεσαίο τρίμερ πιάνει τις μακρύτερες, πιο σκληρές τρίχες και τα 2 κινούμενα πλέγματα ξυρίζουν τέλεια όλα τα υπόλοιπα σημεία.

Χρησιμοποίησέ το και μέσα στο ντους!

Ξύρισε ή τρίμαρε το μούσι σου στα σημεία που θέλεις, είτε σε βρεγμένη είτε σε στεγνή επιδερμίδα. Όταν τελειώσεις, ξέπλυνε απλώς το προϊόν κάτω από τη βρύση –είναι 100% αδιάβροχο.

Υψηλή απόδοση, φιλικό προς το δέρμα

Οι ατσάλινες λεπίδες τρίβονται ελαφρά η μία πάνω στην άλλη κι έτσι ακονίζονται καθώς εσύ τριμάρεις! Οι λεπίδες παραμένουν εξαιρετικά κοφτερές ώστε να κόβουν τις τρίχες σωστά και αποτελεσματικά, αλλά έχουν στρογγυλεμένα άκρα και χτένες ώστε να μην ερεθίζουν το δέρμα. Επιπλέον, δεν απαιτείται λίπανση.

Διάθεση Philips, 211-1983029, www.philips.gr, www.facebook.com/philipsmalegroominggreece Τιμή €89,99

Keywords
Τυχαία Θέματα