Ανακοινώθηκε το Bluetooth 4.1

10:50 5/12/2013 - Πηγή: TechFan

Το Bluetooth SIG ( Special Interest Group ) ανακοίνωσε σήμερα όλα τα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται με την επερχόμενη έκδοση του προτύπου Bluetooth 4.1. Η τελευταία έκδοση επικεντρώνεται κυρίως στην βελτίωση της χρηστικότητας για τους τελικούς χρήστες. Το BT SIG έχει εργαστεί ώστε το Bluetooth και το LTE να μπορούν να συνεργαστούν άψογα χωρίς παρεμβολές, με την συνεργασία να γίνεται αυτόματα. Ακόμα επιτρέπει επίσης

στους κατασκευαστές να έχουν περισσότερο έλεγχο των συνδέσεων Bluetooth όσον αφορά τους χρόνους επανασύνδεσης και τα όρια αποσύνδεσης.

Ένα μεγάλο μέρος του BT 4.1 καθιστά ευκολότερο για τους προγραμματιστές να χρησιμοποιούν την τεχνολογία. Το Bluetooth 4.1 εργάζεται για να είναι το κέντρο του “Internet of Things”, το οποίο επιτρέπει οποιαδήποτε συσκευή να είναι ένα περιφερειακό και ένα κομβικό σημείο την ίδια στιγμή. Για παράδειγμα ένα SmartWatch θα μπορούσε να είναι ένα περιφερειακό σε ένα τηλέφωνο, αλλά επίσης και ένα κομβικό σημείο σε άλλα περιφερειακά όπως ένα όργανο ελέγχου της καρδιάς ή βηματόμετρο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Bluetooth 4.1 μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πηγή : dailywireless.org

Keywords
Τυχαία Θέματα