Το μερίδιο αγοράς των desktop λειτουργικών συστημάτων για τον Νοέμβριο 2013

21:30 3/12/2013 - Πηγή: TechFan

Πριν από την έναρξη των Windows 8 το περασμένο φθινόπωρο, η Microsoft είχε μια ισχυρή πεποίθηση ότι επρόκειτο να αλλάξει τον κόσμο των υπολογιστών για πάντα . Αντ ‘αυτού, έγινε μία από τις χειρότερες υποδοχές λειτουργικού της εταιρείας. Ακόμα, ενώ μεγάλο μέρος του κόσμου εξακολουθεί να αντιστέκεται στην ιδέα της χρησιμοποίησης των Windows 8,

η Microsoft έχει κερδίσει ένα ποσοστό ώστε να αισθάνεται αισιόδοξη.

Το λειτουργικό σύστημα έχει δει μια σταθερή αύξηση της χρήσης από την διάθεση του. Για να είμαστε δίκαιοι, ένα μεγάλο μέρος αυτής της αύξησης οφείλεται στους κατασκευαστές OEM, αλλά ακόμα κι έτσι το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν αναγκασθεί να γυρίσουν πίσω στα Windows 7, αποδεικνύει ότι τα Windows 8 δεν είναι τόσο άσχημα όσο πολλοί θεωρούν.

Σύμφωνα με την Net Applications, μια εταιρεία που συγκεντρώνει τα δεδομένα της από ένα μεγάλο αριθμό από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες στον κόσμο, συνολικά το ποσοστό των Windows 8 αυξήθηκε από 5,1 % τον Ιούνιο σε 9,3% το Νοέμβριο. Αυτό είναι μια μεγάλη διαφορά από τα Windows 7 που βρίσκονται με 46,64 % στην πρώτη θέση, αλλά οι αριθμοί θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότεροι.

Πλέον, ας μην αγνοούμε το γεγονός ότι πολλοί χρήστες των Windows 7 θεωρούν ότι είναι το “τέλειο” λειτουργικό σύστημα και δεν έχουν την ανάγκη για αναβάθμιση, όπως και σε κανέναν δεν αρέσει να δαπανά χρήματα. Στην εικόνα παραπάνω θα δείτε τα ποσοστά που πρεσβεύει κάθε λειτουργικό για τον μήνα Νοέμβριο 2013.

Πηγή : hothardware.com

Keywords
Τυχαία Θέματα