Το Any.do ημερολόγιο μετά το iOS έφτασε και στο Android

09:40 5/12/2013 - Πηγή: TechFan

Το Any.Do είναι ένα καλοσχεδιασμένο ημερολόγιο που αρχικά κυκλοφόρησε για το iOS και τώρα έφτασε στο Android. Διαθέτει ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας με φανταχτερά κινούμενα σχέδια και αρκετά backgrounds.Το Any.Do για το Android προσφέρει τα ίδια χαρακτηριστικά όπως το ομόλογο του στο iOS,

συμπεριλαμβανομένων εννέα διαφορετικών θεμάτων.

Δένει με τα ημερολόγια του συστήματος σας, έτσι ώστε ότι λογαριασμούς έχετε συγχρονισμένους με την Android συσκευή σας θα είναι διαθέσιμη στο Any.Do. Η εφαρμογή ενσωματώνετε επίσης με τις επαφές σας και τις εφαρμογές πλοήγησης για να προσθέσετε εύκολα γεγονότα ή να πάρετε οδηγίες για την επόμενη συνάντηση σας. Η αποστολή ενός e-mail ή μήνυμα κειμένου σε όλους τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης γίνετε με ένα απλό άγγιγμα.

Οι χρήστες Android επίσης έχουν κάποια επιπλέον προνόμια που δεν είναι ακόμη διαθέσιμα στην έκδοση για το iOS. Η έκδοση Android υποστηρίζει landscape προβολή, σε πραγματικό χρόνο συγχρονισμό με τα Google ή Exchange ημερολόγια, καλύτερη ενσωμάτωση με την Any.Do’s to-do εφαρμογή και ένα widget στην αρχική οθόνη.

Αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση της Google Calendar εφαρμογής, η Any.Do εφαρμογή αξίζει να την δοκιμάσετε. Το Cal για το Android είναι δωρεάν και διατίθεται στο κατάστημα Google Play Store.

Πηγή : theverge.com

Keywords
Τυχαία Θέματα