Ξεκίνησε η διάθεση του ρώσικου YotaPhone με τις δυο οθόνες

13:02 4/12/2013 - Πηγή: TechFan

Για το YotaPhone σας είχαμε ενημερώσει πριν από ένα έτος ακριβώς, όταν η ρωσική εταιρεία Yota ανακοίνωσε τα σχέδιά της για την προσθήκη μιας e-ink οθόνης σε ένα smartphone. Το τελικό προϊόν με τις δυο 4,3 ιντσών οθόνες είναι τώρα διαθέσιμο στη Ρωσία και σε μερικές χώρες τις Ευρώπης.

Το YotaPhone διαθέτει ένα dual-core 1.7GHz Krait επεξεργαστή, με 2GB μνήμη

RAM και 32GB εσωτερική μνήμη. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια 13MP κύρια κάμερα στο πίσω μέρος με εγγραφή βίντεο 1080p, καθώς και μια 1MP μπροστά κάμερα, υποστήριξη LTE και μια 1.800 mAh μπαταρία. Το YotaPhone τρέχει το Android 4.2.2 Jelly bean.

Η Yota θα έχει 500.000 τεμάχια διαθέσιμα σε όλες τις αγορές κατά την έναρξή του, οι οποίες περιλαμβάνουν τη Ρωσία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Αυστρία και την Ισπανία. Η συσκευή αναμένεται να στη συνέχεια να γίνει διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ελλάδα, στην Τσεχική Δημοκρατία και την Κύπρο τον Ιανουάριο.

Οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες θα το υποδεχθούν το πρώτο τρίμηνο του 2014.Μπορείτε να βρείτε το YotaPhone σε μαύρο ή άσπρο εδώ, η τιμή του θα είναι 499 ευρώ.

Πηγή : theverge.com

Keywords
Τυχαία Θέματα