«Βάφουν» κόκκινο το ΣΕΦ!

Μόνο ο... Τάρπλεϊ λείπει από από το ΔΣ του ΣΕΦ, στο οποίο ο Γιάννης Ιωαννίδης διόρισε Φασούλα, Σιγάλα και Ελληνιάδη...
Φωτογραφία οπαδών της ΤΣΣΚΑ, οι οποίοιδεν ξεχνάνε την ντροπιαστικότερη στιγμή του ελληνικού μπάσκετ. Τη δηλητηρίαση όλης της ομάδας τους στο παιχνίδι των play off του 1995, κόντρα στον Ολυμπιακό...Μπαράζ
«ερυθρόλευκων» διορισμών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, έπειτα από απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού και πρώην προπονητή του ΟΣΦΠ Γιάννη Ιωαννίδη.

Ο «καθηγητής της αλητείας», όπως αποκαλούσε τον εαυτό του, τεχνικός του Ολυμπιακού στο σκάνδαλο με τα δηλητηριασμένα νερά της ΤΣΣΚΑ το 1995, γεμίζει όλες τις θέσεις του ΣΕΦ με μοναδικό κριτήριο τα φιλο-ολυμπιακά του αισθήματα!

Ο παλαίμαχος πολίστας Αντώνης Αρώνης, τοποθετήθηκε πρόεδρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη.

Ως αντιπρόεδρος διορίστηκε ένας πρώην παίκτης του «ξανθού», αυτός που προκάλεσε τον τραυματισμό του Στόγιαν Βράνκοβιτς στους τελικούς του πρωταθλήματος 1993 Σταύρος Ελληνιάδης, ως γραμματέας ο Ηλίας Λαουλάκος, ενώ το διοικητικό συμβούλιο συμπληρώνουν οι Αποστόλης Ρόσσιος, Κυριάκος Μιχαλολιάκος, Δημήτρης Αντωνακάκης και Μαρία Παρασκευά.

Παράλληλα, ο πρώην μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ και του ΟΣΦΠ καθώς και τέως δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας, αναλαμβάνει καθήκοντα συντονιστή διευθυντή του ΣΕΦ, με αναπληρωτή έναν άλλο παλαίμαχο διεθνή μπασκετμπολίστα του ΟΣΦΠ τον Γιώργο Σιγάλα.
Keywords
Τυχαία Θέματα