Έβγαλε στη... Σέντρα τα «παπαγαλάκια» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Στη θέση τους έβαλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όσους προπαγάνδιζαν πως οι «κακοί πολυμετοχικοί» δεν άφησαν την οικογένειά του να πάρει την ΠΑΕ...
Μία από τις πολλές προπαγάνδες που έχουν εμπνευστεί όσοι -ο καθένας για τους δικούς του λόγους- πολεμούν τους πρωταγωνιστές της πολυμετοχικότητας, καταρρίπτεται διά στόματος Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Μπορεί ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να είπε πως για τη διάλυση του
ποδοσφαιρικού τμήματος ευθύνονται οι Βγενόπουλος και Πατέρας, ωστόσο παραδέχτηκε –έστω και έμμεσα- πως όσα κατά καιρούς έχουν γραφτεί, δηλαδή πως δεν επέτρεψαν στην οικογένεια Γιαννακόπουλου να εμπλακεί με την ΠΑΕ, είναι κακόβουλα ψέματα.

Ποιοι ήταν οι δύο πολύ απλοί λόγοι που Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος αρκέστηκαν με τα ποσοστά μικρομετόχων στην ΠΑΕ και με τη γιγάντωση του μπάσκετ και τη δημιουργία του πιο πετυχημένου ελληνικού αθλητικού τμήματος όλων των εποχών;

1) Όταν έγινε πρόταση αγοράς το 2003, ο Βαρδής ζητούσε τον ουρανό με τ’ άστρα.
2) Το βάρος της ΚΑΕ σε τόσο μεγάλο επίπεδο είναι δυσβάσταχτο και συνεπώς έπρεπε να γίνει μία επιλογή. Ή μπάσκετ ή ποδόσφαιρο.

Απόλυτα λογικά, κατανοητές και θεμιτές οι θέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Βγάζουν, ωστόσο, στη… Σέντρα όσους μέχρι και μία ημέρα πριν τη συνέντευξή του, έγραφαν:

«…εκτός της μεγάλης προσφοράς τους ακόμα και σήμερα στην ομάδα του μπάσκετ, θα μπορούσαν να ήταν “μπροστάρηδες” στο ποδόσφαιρο και να μην κάνουμε εράνους... Φρόντισαν όμως τα καλόπαιδα των αλεξιπτωτιστών να τους ΔΙΩΞΟΥΝ».

Προφανώς, από όσα είπε ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προκείπτει πως ούτε κάποια... καλόπαιδα τους έδιωξαν, ούτε κάποιοι... αλεξιπτωτιστές.
Keywords
Τυχαία Θέματα