Το παρεάκι... εξαπλώνεται!

Από το χαρτί μετακομίζουν στο internet οι «παπαγάλοι» του Βλάση Τσάκα και του Κώστα Γκόντζου, καθώς και γνωστοί προπαγανδιστές που... ζουν ανάμεσά μας!
Μπορεί η εφημερίδα “Derby” να… ντρέπεται να αναπαραγάγει την «τσάκεια» προπαγάνδα, καθώς μετά το πριγκιπικό εξάμηνο δούλεμα (Σεπτέμβριος 2011 – Μάρτιος 2012) έγινε ρεζίλι στο πανελλήνιο, ωστόσο το παρεάκι δεν ξεχνάει τις παλιές αγάπες.

Με το... ζόρι δείχνουν να συγκρατιούνται (έχουν άλλωστε άλλες προτεραιότητες το τελευταίο
διάστημα) στη φυλλάδα του Κώστα Γκόντζου και έχουν αποβάλει από το ρεπορτάζ τους τον κάποτε αγαπημένο τους Βλάση Τσάκα. Δύσκολα όμως αποχωρίζεται κανείς την πριγκιπολαγνεία. Στη νέα ιστοσελίδα greekfootball.gr βρίσκουν στέγη αρκετοί από τους γνωστούς – άγνωστους, όπως ο ελεύθερος σκοπευτής Κώστας Πιτιακούδης.

Όσο λοιπόν, μέσα από τα φύλλα του "Derby" ο πιστολέρο «Μαύρος Πιτ» φωνάζει για τους κακούς πολυμετοχικούς και για τον… Εντιογέ, το κελεπούρι των τριών γκολ που έχασε ο Παναθηναϊκός, ο ίδιος συντάκτης στο νέο αυτό site συνεχίζει το τροπάριο από εκεί που το σταμάτησε τον Μάρτιο. Μπορεί τότε να ήταν ο Σουλτάν Αλ Σαούντ που θα έντυνε στα πράσινα τον Ροναλντίνιο, γιατί όμως να μην το κάνει τώρα σήμερα ο πρίγκιπας Φεϊζάλ... (διαβάστε εδώ το... ρεπορτάζ).

Στο νέο –όπως όλα δείχνουν αντιπαναθηναϊκό- site αρθρογραφεί ακόμα ο γνωστός ρεπόρτερ Ολυμπιακού Σταύρος Γεωργακόπουλος.

«Μελετώντας» το site, στην κατηγορία bloggers υπάρχει και ένα όνομα έκπληξη, εφόσον πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο. Κάποιος Γιάννης Ανδρέου έχει αναρτήσει ένα κείμενο, το ύφος και η γραφή του οποίου μοιάζοτν καταπληκτικά με έναν παλιό αρθρογράφο του Derby που υπέγραφε ως «Ζουν ανάμεσά μας», με τον σημερινό αρθρογράφο της στήλης "Off the record" και με εκείνον τον συγγραφέα «φάντασμα» του περιβόητου βιβλίου «Πιο ισχυροί και από τον Αμπράμοβιτς» Αλέξανδρο Βασιλόπουλο.

Με τέτοια σύνθεση, αυτό το νέο site μας προϊδεάζει για τη συνέχεια...
Keywords
Αναζητήσεις
zoun anamesa mas giannis andreou, γιαννης ανδρεου
Τυχαία Θέματα