Ήθος για... όσκαρ από τον Βασίλη Τοροσίδη (vid)

Θυμηθείτε παρέα με το GreenZone ποιο είναι το ήθος του Βασίλη Τοροσίδη που κέρδισε πριν από έναν χρόνο το βραβείο Fair Play του ΠΣΑΤ...

Με το βραβείο Fair Play έχει τιμηθεί ο Βασίλης Τοροσίδης. Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια. Αρκεί αυτή η πρόταση για να καταλάβει και ο πλέον ανίδεος ποιο είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο και το επίπεδό του. Ποια η «αβάντα» του συστήματος των «ψευτο-αντικειμενικών»
και η προώθηση ως ηθικά στοιχεία ακόμα και των πιο "unfair" ποδοσφαιριστών...

Το δε βραβείο, στην γιορτή του ΠΣΑΤ τον Δεκέμβριο του 2011, του το προσέφερε στα χέρια ο αυτοαποκαλούμενος «καθηγητής της αλητείας». Ο Γιάννης Ιωαννίδης, προπονητής του Ολυμπιακού στην περίφημη ιστορία με τα δηλητηριασμένα μπουκάλια νερού της ΤΣΣΚΑ ( εδώ). Ο τεχνικός για τον οποίο το τμήμα μπάσκετ του ΟΣΦΠ χρησιμοποίησε σε επίσημη ανακοίνωσή του τον χαρακτηρισμό «Ιωαννίδεια μαφεία» (διαβάστε εδώ λεπτομέρειες).

Το GreenZone θυμάται μερικές από τις στιγμές που έδειξε το ήθος του στο γήπεδο ο Βασίλης Τοροσίδης, είτε παθαίνοντας… ηλεκτροπληξία εξαιτίας ιπτάμενων χιονόμπαλων, είτε σφίγγοντας το λαρύγγι αντιπάλων, είτε μιλώντας με απόλυτη ευγένεια σε διαιτητές, με την κάμερα να τον καταγράφει.

Απολαύστε, παράλληλα, στο βίντεο και τον διαιτητή Αρετόπουλο, που θα σφυρίξει το Πανθρακικός – Παναθηναϊκός να «χαρίζεται» σε όλες τις προκλήσεις του ποδοσφαιριστή για τον οποίο η θεία του έγραψε βιβλίο με τίτλο «Τρέχα Βασίλη», προσπαθώντας –ανεπιτυχώς- να τον επαναφέρει στην πραγματικότητα.
Βραβείο... ήθους ο Τοροσίδης! από GreenZoneGr
Keywords
Τυχαία Θέματα