Μοιρασιά στην Σικελία

21:04 28/4/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 35η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΛΕΡΜΟ- ΚΑΤΑΝΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Ρέντζο Μπαρμπέρα

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Παλέρμο και Κατάνια σε αυτή την 35η αγωνιστική της Σέριε Α. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο μεγάλο ντέρμπι της Σικελίας και πήραν απο έναν πόντο. Η Παλέρμο βρίσκεται 7 πόντους μακριά απο την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Κατάνια πλέον μόνο με θαύμα θα βγει στην Ευρώπη.

Καλύτερα μπήκε στο ματς η ομάδα του Βιντσέντζο Μοντέλα και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 25' με τον αμυντικό Λεγκροτάλιε, μετά απο ασίστ του Γκόμες. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους

απο εκεί και πέρα και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στο 48' όταν ο Μίκολι νίκησε τον Καρίτσο και έκανε το 1-1. Στην επανάληψη το ματς ήταν εξαιρετικό, με καλό ρυθμό και οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ της νίκης. Η Κατάνια είχε τις καλύτερες ευκαιρίες με τον Μπαριέντος και τον Γκόμες. Στο 81' πάντως η Παλέρμο άγγιξε το γκολ αφού είχε δοκάρι με τον Ερνάντες.

ΠΑΛΕΡΜΟ: Βιβιάνο, Μουνιόθ, Σιλβέστρε, Μιλιάτσιο, Μαντοβάνι, Ντονάτι, Μπαρέτο, Μπερτόλο (88' Άκουα), Ίλισιτς (85' Βάσκες), Ερνάντες (82' Μπουντάν), Μίκολι.
ΚΑΤΑΝΙΑ: Καρίτσο, Μότα, Λεγκροτάλιε, Σπόλι, Μαρκέζε, Λόντι, Ίτσκο, Αλμιρόν (67' Σειμούρ) Μπαριέντος (75' Γιάμα-78' Κατελάνι), Γκόμες, Μπερχέσιο.

ΚΑΛΙΑΡΙ- ΚΙΕΒΟ: 0-0
Γήπεδο: Σεντ Ελία

Μετά απο ένα κακό παιχνίδι στο «Σεντ Ελία» Κάλιαρι και Κιέβο έμειναν στο 0-0 και πήραν απο έναν βαθμό. Ανοιχτό παιχνίδι στο πρώτο μέρος με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 8' με τον Κόσου, ενώ στο 26' ο Ριμπέιρο δεν κατάφερε να νικήσει τον Στέφανο Σορεντίνο. Απο εκεί και πέρα η ομάδα του Ντι Κάρλο ανέβασε την απόδοση της και «άγγιξε» το γκολ με τον Παλόσι. Στην επανάληψη η Κάλιαρι παρουσίασε καλύτερη εικόνα και είχε κλασικές ευκαιρίες με Κόσου και Ιμπάρμπο για να σκοράρει.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αγκάτσι, Πισάνο, Αριάουντο, Αστόρι, Αγκοστίνι, Εκντάλ, Κόντι, Ναινγκολάν, Κόσου, Τιάγκο Ριμπέιρο (60' Ιμπάρμπο), Πινίγια.
ΚΙΕΒΟ: Σορεντίνο, Φρέι, Νταινέλι (17' Σάρντο), Ατσέρμπι, Ντραμέ, Λουσιάνο, Μπράντλει, Σαμάρκο, Θερεό, Πελισιέ (90' Ουρίμπε), Παλόσι (77' Χετεμάι).

Keywords
Τυχαία Θέματα