Στην Ευρώπη δεν έχει... Βοσκάκη!

Δήμιος αποδείχθηκε για τους Πειραιώτες η Λεβάντε. Πρώτα τους... έκλεψε τον Βύντρα και ακολούθως τους απέκλεισε με τέσσερα γκολ...
Πράγματι μπορούσαν και ένα και δύο και τρία και τέσσερα (να... φάνε), απλώς η Λεβάντε δεν είχε όρεξη να βάλει περισσότερα από ένα γκολ και «έκατσε» στην σίγουρη πρόκριση...Δυστυχώς για τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη δεν σφυρίζει ο Βοσκάκης, ούτε
ο Σπάθας, ούτε ο Αρετόπουλος, ούτε κανένα από τα «καλά παιδιά» της Σούπερ Λίγκας. Ετσι, όταν η πειραϊκή ομάδα αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ξεμπροστιάζεται και η ίδια αλλά και όλο το σύστημα που την προστατεύει (είτε αυτό λέγεται αθλητικές αρχές είτε αθλητικά media).

Έτσι, ακόμα και όταν βρίσκει στο δρόμο του μικρομεσαίες ομάδες της Ισπανίας όπως η Λεβάντε των... Βύντρα και Καράμπελα, ο ΟΣΦΠ δείχνει μπροστά τους ομαδούλα της σειράς και ο αποκλεισμός είναι η φυσική εξέλιξη των αγώνων.

Η μονίμως ευνοημένη ομάδα στις εγχώριες διοργανώσεις, η ομάδα «των σκανδάλων και της ατιμωρισίας» είχε την τύχη να κληρωθεί και στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Europa League με βατούς και εύκολους αντιπάλους. Τα αποτελέσματά της όμως από τη μία έφεραν πικρία στους οπαδούς της, ενώ από την άλλη προκάλεσαν στην υπόλοιπη φίλαθλη Ελλάδα ερωτήματα για το πώς γίνεται αυτή η ομάδα να ήταν μέχρι πρότινος αήττητη στο πρωτάθλημα!

Να χαιρόμαστε λοιπόν τον Ολυμπιακό, τον «πρέσβη» του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως τον έχουν χαρακτηρίσει οι φυλλάδες που μοιράζουν αβέρτα σανό στον περήφανο λαό.
Keywords
Τυχαία Θέματα