GreenZone: Παράκληση για τα σχόλια

Σκοπός του GreenZone είναι να ενημερώνει τους φίλους του Παναθηναϊκού, να κριτικάρει και να σχολιάζει την επικαιρότητα, να καυτηριάζει και να αναδεικνύει την καθημερινή προπαγάνδα και να «διδάσκει» την Ιστορία του μεγαλύτερου και πιο επιτυχημένου Συλλόγου της χώρας.

Χρέος μας είναι παράλληλα να προωθούμε το Παναθηναϊκό ήθος που έχει κάνει το Τριφύλλι να ξεχωρίζει από όλους τους υπόλοιπους αθλητικούς ομίλους.

Έτσι, όταν θεωρεί ένας φίλος της ιστοσελίδας πως παρεκκλίνουμε
από τους στόχους που έχουμε θέσει μπορεί να μας το επισημαίνει για να διορθωνόμαστε.

Σε αυτά τα πλαίσια, όπως έχουμε ξεκαθαρίσει κατά καιρούς, καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας. Είτε αυτή είναι σωματική είτε φραστική. Για το λόγο αυτό, θέλουμε να ζητήσουμε από τους επισκέπτες του GreenZone να είναι προσεχτικοί στα σχόλια που δημοσιεύουν τόσο κάτω από τα κείμενά μας, όσο και στη σελίδα μας στο Facebook.

Ανυπόστατες κατηγορίες, βρισιές, χυδαιολογίες, απειλές προς τον οποιοδήποτε και γενικότερα σχόλια που δεν αρμόζουν στην Παναθηναϊκή ηθική θα διαγράφονται. Επιθυμία και στόχος μας είναι να φτάσουμε στο επίπεδο οι διαχειριστές της ιστοσελίδας να μη χρειάζεται να διαγράφουν κανένα σχόλιο.

Με εκτίμηση,
Η συντακτική ομάδα του GreenZone
Keywords
Τυχαία Θέματα