Καζάζης: «Θίξαμε τον εγωισμό τους»

Για τους 8 του κυπέλλου Ελλάδος αγωνίζεται σήμερα ο Παναθηναϊκός εναντίον του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη και ο Στέλιος Καζάζης δήλωσε πως το Τριφύλλι πρέπει να παίξει αλάνθαστα από την πρώτη μπάλα για να έχει τύχη...

Στη μάχη του Κυπέλλου μπαίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, όπου στην αυλαία της Γ’ φάσης του θεσμού
στο κλειστό του Ρέντη (19.00, Novasports 2, Μουλά Λ. - Γεροθόδωρός, παρατηρητής: Γεωργόπουλος), κοντράρεται με τον Ολυμπιακό με στόχο το τελευταίο εισιτήριο για τους «8».

Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν προβλήματα ενώ με δηλώσεις του ο Στέλιος Καζάζης τόνισε για την αυριανή αναμέτρηση:

«Είναι ένα παιχνίδι με τις γνωστές ιδιαιτερότητες και παρόλο που φαίνεται ότι η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι μεγάλη πολλά μπορούν να συμβούν. Το πλεονέκτημα σ’ αυτό το ματς είναι υπέρ του αντιπάλου μας που πέρα από την έδρα και τους φιλάθλους του, είναι βέβαια ότι λόγω της ποιότητας και της εμπειρίας των παικτών του θα μπουν μέσα στο γήπεδο προσπαθώντας να μη μας αφήσουν τα περιθώρια να μπούμε στα σετ και στο παιχνίδι.

Είναι κάτι που το ξέρουμε το περιμένουμε και πρέπει από την πρώτη μπάλα να παίζουμε το δυνατόν αλάνθαστα απέναντι τους», είπε ο προπονητής του Τριφυλλιού κι όταν ρωτήθηκε για το πιστεύει ότι ο αυριανός αγώνας έχει κοινά με την πρόσφατη αναμέτρηση πρωταθλήματος, δήλωσε:

«Εκτιμώ ότι η σχέση που υπάρχει αφορά τον τρόπο που κέρδισε ο Ολυμπιακός και χάσαμε εμείς. Κι αυτό το λέω γιατί εμείς δείξαμε ότι πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό κι από την άλλη ο παίκτες του Ολυμπιακό έχουν ερεθιστεί στον εγωισμό τους γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν από τρεις ημέρες ήταν το απόλυτο φαβορί».
Keywords
Τυχαία Θέματα