Πρωταθλητής Νεανίδων στο βόλλεϋ ο Παναθηναϊκός!

Πρωταθλήτριες ΕΣΠΑΑΑ οι Νεάνιδες του Παναθηναϊκού που χαρίζουν στο Τριφύλλι το δεύτερο ομαδικό τίτλο της αγωνιστικής περιόδου!
Tον δεύτερο του τίτλο σε όλα τα αθλήματα για την περίοδο 2012-13 πανηγυρίζει ο Παναθηναϊκός! Τον κατέκτησαν οι Νεάνιδες του Τριφυλλιού, οι οποίες νίκησαν στον τελικό του πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ την αντίστοιχη ομάδα του Μαρκόπουλου με 3-1 σετ (25-14, 25-23, 21-25, 27-25).

Τα κορίτσια του Βασίλη Βλαχονικολού, τα
οποία στον ημιτελικό είχαν επικρατήσει της Ένωσης Βύρωνα, ξανά με 3-1 σετ (25-23, 25-21, 15-25, 25-15), πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και κατάφεραν τα εξής:

α) Κατέκτησαν αήττητες τον τίτλο.
β) Κέρδισαν την πρόκριση για την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.
γ) Έσπασαν μία «κατάρα» 22 ετών για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος την τελευταία φορά που είχε στεφθεί πρωταθλητής στη συγκεκριμένη κατηγορία ήταν το μακρινό 1991, όταν η τότε ομάδα Νεανίδων του Τριφυλλιού είχε κάνει «νταμπλ», κατακτώντας το πρωτάθλημα ΕΣΠΑΑΑ και το πανελλήνιο πρωτάθλημα που είχε γίνει στη Δράμα.

Τις προσπάθειες της Ανθής Βασιλαντωνάκη και της παρέας της στήριξαν και αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έδωσαν βροντερό «παρών» στον τελικό με φωνές και συνθήματα, μετατρέποντας σε... Λεωφόρο το κλειστό γυμναστήριο της Παλλήνης.

Ο τίτλος αυτός, μαζί με τον τίτλο που κέρδισαν οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού πριν λίγες ημέρες, αποτελεί επιστέγασμα της καλής προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες βόλλεϋ του συλλόγου.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το τρόπαιο με τις: Γλύκα, Βασιλαντωνάκη, Λιάγκη, Τσατσούρη, Σωτηρίου, Καββαδία, Γεωργίου (λίμπερο), Αποστολάκη, Μικρουδάκη, Κεφαλά Η., Γιαννακοπούλου, Κεφαλά Ε. (Β. Βλαχονικολός).

Καλύτερη επιθετικός και MVP της διοργάνωσης αναδείχθηκε η Ανθή Βασιλαντωνάκη, ενώ καλύτερη πασαδόρος αναδείχθηκε η Έλενα Γλύκα.

Εκτός από τις παίκτριες και το τεχνικό τιμ, μερίδιο της επιτυχίας ανήκει επίσης στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Αχιλλέα Μακρόπουλο, ο οποίος στηρίζει συνεχώς τις προσπάθειες των ακαδημιών του Τριφυλλιού, καθώς και στον ακούραστο έφορο του τμήματος Σταύρο Σπύρου.

Αr1stot3lis
Keywords
Τυχαία Θέματα