Πετάλια... παγκόσμιου βεληνεκούς!

Μαγεύουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο οι ποδηλάτες του Παναθηναϊκού και εξασφαλίζουν την πρόκριση στην τελική φάση που θα γίνει στην Αυστραλία!

Δυνατά, εξαιρετικά, Παναθηναϊκά ξεκίνησε η συμμετοχή των «πράσινων» ποδηλατών στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στην Κρήτη!

Τα «πετάλια» του Τριφυλλιού τίμησαν την παράδοση που έχει ο σύλλογος σε διεθνείς αγώνες και κατάφεραν να πλασαριστούν σε θέσεις που τους έδωσαν
την πρόκριση για την τελική φάση του Κυπέλλου που θα γίνει στην Αυστραλία!

Στο πρώτο σκέλος της διοργάνωσης που αφορούσε στον αγώνα ατομικού χρονομέτρου, η Αλεξάνδρας Στρατηγοπούλου και ο αειθαλής Ηλίας Κακλαμάνος κέρδισαν την πρόκριση στις κατηγορίες τους. Ατυχος στάθηκε ο έφορος του τμήματος Γιώργος Φωκάς, καθώς ένας μυϊκός σπασμός τον έθεσε εκτός αγώνα και για λίγα λεπτά τερμάτισε στην έβδομη θέση.

Αύριο (Κυριακή 27/5) στον αγώνα αντοχής θα συμμετάσχουν οι Κυριάκος Ορφανίδης, Δημήτρης Πούλιας, Ματτίας Κρίπελ και Ηλίας Κακλαμάνος.

Η διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τους Δήμος Χανίων και Πλατανιά και την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας.

Επίσης, τα ευχάριστα νέα δεν σταματούν εδώ αφού το τμήμα ενισχύθηκε με δύο ακόμα αθλητές. Το Greenzone, ως χορηγός επικοινωνίας του ποδηλατικού τμήματος του Παναθηναϊκού, καλωσορίζει στην οικογένεια του Τριφυλλιού τους Λουκά Σκρέκη στην κατηγορία Μαστερ Α και το Νίκο Φάβρο στην κατηγορία μίνι μικρά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, σύντομα θα προστεθούν στη δύναμη του τμήματος άλλοι δύο νέοι αθλητές με κύρια ενασχόληση το mountain bike!
ACHAEAN GENERATION
Keywords
Τυχαία Θέματα