Από τη τσέπη του κόσμου στην τσέπη του Τζίγγερ

Την εφορία του Τζίγγερ καλούνται να πληρώσουν οι φίλαθλοι! Ορατός ο κίνδυνος, αν διαλυθεί το προσύμφωνο, τα χρήματα των μελών του Σωματείου να καταλήξουν στο ποσοστό του μεγαλομέτοχου!
Το MoU που υπεγράφη ανάμεσα σε Γιάννη Αλαφούζο και Γιάννη Βαρδινογιάννη, πέρα από το γεγονός πως «σπάει» με περίσσια ευκολία, έχει τρία μελανά σημεία - παγίδες.

Τι πρέπει να έχει κατά νου ο φίλαθλος που σκοπεύει να βοηθήσει με το υστέρημά του την προσπάθεια του Σωματείου:

* Ο Τζίγγερ δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη της ΠΑΕ. Πλέον μάθαμε ότι δεν αναλαμβάνει ούτε
της ΓΗΠΕΛ.

Με τον συγκεκριμένο όρο δένει απόλυτα ο ρόλος του Γιώργου Καμίνη στο Σωματείο του Αλαφούζου. Τι γίνεται αν ο Δήμος Αθηναίων, ο οποίος αμφισβητεί την κυριότητα της Λεωφόρου, κινηθεί βάσει του Προεδρικού Διατάγματος που προωθεί ο Σηφουνάκης; Στην περίπτωση που ο Ερασιτέχνης καταγγείλει τις συμβάσεις, τότε τις πιθανές ρήτρες και αγωγές τις πληρώνει η ΠΑΕ, αφού η καταγγελία θα είναι μεταγενέστερη της 6ης Σεπτεμβρίου 2011.

Παράλληλα, αναφέρεται πως ο Τζίγγερ αναλαμβάνει τις ευθύνες της ΓΗΠΕΛ που αφορούν μόνο την ανέγερση του γηπέδου. Προφανώς η σύμβαση που αφορά στο εμπορικό του Μπάμπη Βωβού δεν αποτελεί κανένα απολύτως αγκάθι για τον μεγαλομέτοχο.

* Υποθετικό σενάριο: ο κόσμος συνδράμει -όσο μπορεί- στην προσπάθεια σωτηρίας του Παναθηναϊκού. Φτάνει το 2013 και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν δίνει άδεια στο Σωματείο. Αυτομάτως οι μετοχές ξαναπαρκάρουν στους δικηγόρους του Τζίγγερ. Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια; Ότι εγκυμονεί ο κίνδυνος οι φίλαθλοι να πληρώσουν από το υστέρημά τους στο ποσοστό του Γιάννη Βαρδινογιάννη!

* Το Ιδιωτικό Συμφωνητικό προβλέπει πως τα χρήματα της εφορίας για τη μεταβίβαση θα τα μοιραστούν Τζίγγερ και εφορία. Για πρώτη φορά στα ιστορικά μεταβιβάσεων δεν πληρώνει ο πωλητής αλλά ο αγοραστής την εφορία! Να το κάνουμε και αυτό πενηνταράκια; Ο Γιάννης Αλαφούζος ζητάει από τον κόσμο που βρίσκεται σε κατάσταση φτώχειας, που πεινάει και που δεν έχει να πληρώσει τη δική του αβάσταχτη εφορία, να πληρώσει την εφορία του Τζίγγερ!
Keywords
Τυχαία Θέματα