Ο Σισσέ οδηγεί στην... αδειοδότηση!

Πιο κοντά στην αδειοδότηση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με τα χρήματα από τη μεταβίβαση του Σισσέ στη Λάτσιο. 1,5 το ποσό που αναμένεται να μπει στα Ταμεία. Χαμηλό το ποσό που έχει συγκεντρώσει ο Αλαφούζος και φίλοι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα SportDay, η Λάτσιο όφειλε να καταθέσει το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου Ευρώ στην ΠΑΕ στο τέλος Ιουνίου, που
αντιστοιχεί σε μία εκ των δόσεων για τη μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισσέ στην ιταλική ομάδα. Τα στενά χρονικά περιθώρια, όμως, οδήγησαν τον Γιάννη Αλαφούζο να έρθει σε συνεννόηση με την τράπεζα όπου θα κατατίθεντο τα χρήματα και να προεισπράξει το ποσό αυτό τη Δευτέρα. Ακολούθως, όταν η Λάτσιο βάλει τα χρήματα στο τέλος του επόμενου μήνα, η τράπεζα θα εισπράξει και θα κρατήσει το ποσό που επρόκειτο να καταβληθεί αργότερα.

Ο Αλαφούζος έχει καταφέρει τελικά να συγκεντρώσει περίπου 1,6 εκ. ευρώ, μαζί με άλλους επιχειρηματίες, ενώ εκκρεμεί και μια εγγυητική ύψους 1,1 εκ. ευρώ, η οποία έχει κατατεθεί στην Πειραιώς για την ΕΕΑ. Μαζί με το 1,5 εκ. ευρώ από τη δόση για τη μεταγραφή του Σισσέ, προκύπτουν 4,2 εκ. ευρώ τα οποια θα χρησιμοποιηθούν για να μπορέσει το Τριφύλλι να πληρώσει παίκτες και ομάδες μέχρι το τέλος του 2011 και να πάρει την αδειοδότηση.

Βέβαια, από τα αυτά τα χρήματα θα πρέπει να μπουν και περίπου 2 εκ. ευρώ στην εφορία, ωστόσο δεν είναι απαραίτητα για την αδειοδότηση και εκείνο που προέχει είναι να μπορέσει η ομάδα να αγωνιστεί στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το χαμηλό πόσό που έχει συγκεντρώσει ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, δυσανάλογο με τις εξαγγελίες και τις υποσχέσεις προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ο ίδιος εξακολουθεί να μην έχει ανακοινώσει με τί ποσό θα συνδράμει στις πολύ δύσκολες στιγμές που περνά ο σύλλογος, ενώ την ίδια ώρα αναμένει να βάλουν το χέρι στην τσέπη χιλιάδες φίλαθλοι της ομάδας για τη σωτηρία της...
Keywords
Τυχαία Θέματα