Ο Τζίγγερ, ο Κόκκαλης, ο «Άκτωρ» και ο… τηλεστάρ!

Κανείς δεν αμφισβήτησε τα... χρήματα του Τζίγγερ. Το πρόβλημα ήταν πως δεν τα έβαζε στο Τριφύλλι. Γράφει ο «μπουρλοτιέρης»...
Συνεχίζει τα παιχνιδάκια του, ο ρεπόρτερ με το «λιβανιόμετρο». Τελευταίο κρούσμα το δημοσίευμα περί επιστροφής του Γιάννη Βαρδινογιάννη στα δρώμενα, με τη φράση ότι αυτός «αποδεδειγμένα έχει λεφτά».

Απλά να του θυμίσουμε ότι κανείς δεν αμφισβήτησε ποτέ τα… λεφτά του Βαρδινογιάννη. Αυτό που «τρέλαινε» τους πάντες, είναι ότι δεν «στήριξε» ποτέ τις επενδύσεις του, αφήνοντας τον Σωκράτη Κόκκαλη να κάνει πλάκα!

1 Πρωτάθλημα σε 8 χρόνια πήρε ο Τζίγκερ. 7
Πρωταθλήματα σε 8 χρόνια του πήρε ο Κόκκαλης, με τους γνωστούς τρόπους!

Και καλά, εάν η... πλάκα γίνονταν σε επιχειρηματικό επίπεδο, αυτό δεν θα μας ένοιαζε. Το πρόβλημα ήταν ότι έκανε πλάκα στον Παναθηναϊκό και ο Τζίγγερ παρακολουθούσε σαν… φτωχός συγγενής.

Οπότε το θέμα δεν είναι να έχει κάποιος τα λεφτά, αλλά και να τα υπερασπίζεται.

Άσε που κάποιες σεζόν, όπως μετά το νταμπλ του 2004, αντί να δείξει ότι έχει λεφτά, έδειξε πως δεν… έχει, φέρνοντας τον… κατιμά της ευρωπαϊκής αγοράς! Τους Μίτου, Ραγκουέλ, Σκάτσελ, Μπικόφσκι και ότι «τελειωμένο» κυκλοφορούσε στην αγορά.

Επίσης στο ίδιο κείμενο, υπάρχει αναφορά και στον Ανδρέα Βγενόπουλο, αναφέροντας ότι δεν είχε καμία κατάληξη η προσπάθεια του να ηγηθεί σχήματος επιχειρηματιών…

Ο ρεπόρτερ των… αποκαλύψεων απλά ξέχασε να πει τον λόγο που δεν προχώρησε το σχέδιο Βγενόπουλου.

Μήπως γιατί θα έπρεπε ν’ αγγίξει μια πτυχή που δεν τολμάει, όπως είναι το γηπεδικό;

Πάντως εάν επιθυμεί, μπορεί να ρωτήσει το… αφεντικό του, που γνωρίζει από πρώτο χέρι τα πράγματα.

Και εάν του πει ότι ο «Άκτωρας» θα χαρίσει στον Παναθηναϊκό τις 800.000 ευρώ που οφείλει η ΠΑΕ, αλλά και τη ρήτρα των 2 εκατ. ευρώ, τότε να του φτιάξουμε ανδριάντα έξω από τη Λεωφόρο.

Επίσης μιας και έχει τις άκρες, δεν τον ρωτάει πότε μπήκε αυτή η ρήτρα με τον «Άκτωρα»;

Έτσι ρε παιδί μου, για την ιστορία…

Μιας και είναι καλός ρεπόρτερ.

Υ.Γ. Σε ότι αφορά τον... ρουφιανάκο, που ελπίζει να βγει στον «αέρα», θα του ευχηθούμε και εις ανώτερα! Στη... ρουφιανιά!

Άλλωστε πολλές φορές κάποιους «τύπους» είναι για το συμφέρον του Παναθηναϊκού να τους αφήνεις να… μιλάνε, παρά να σε πολεμούν πίσω από τις κουίντες!

Υπογράφει
ο πράσινος μπουρλοτιέρης
Keywords
Τυχαία Θέματα