Ντου... όπως Ντούσαν! (Vid)

Αλλάζει τους κάνόνες του μπάσκετ ο Ντούσαν Ίβκοβιτς!
Η μπάλα καίει. Το σκορ είναι ισόπαλο. Δέκα δευτερόλεπτα μένουν και η μπάλα είναι στην κατοχή του Παναθηναϊκού. Ο Διαμαντίδης κλείνεται από δύο παίχτες και δεν έχει καλή επιλογή. Ως δια μαγείας μπουκάρει στο παρκέ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς! Ο Μήτσος του πασάρει και ο Ζοτς με ελεύθερο, εύστοχο σουτ χαρίζει τη νίκη στο Τριφύλλι!

Σφαίρα της φαντασίας του Greenzone; Μπορεί. Σε λίγα
χρόνια, όμως, θα είναι πραγματικότητα, αν τα καραγκιοζιλίκια του Ντούσαν Ίβκοβιτς συνεχίσουν να παραμένουν ατιμώρητα. Όταν προπονητής της μίας ομάδας μπουκάρει μέσα στη γήπεδο την ώρα που εκτυλίσσεται φάση, μπροστά από τους παίχτες και δεν τιμωρείται, τότε όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς.

Η πρόκληση του προπονητή του Ολυμπιακού έγινε μπροστά στα μάτια των διαιτητών και είναι αξιοπερίεργο που δεν σφύριξαν τεχνική ποινή. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως η διαμαρτυρία του οφείλεται στην… ηλεκτροπληξία που έπαθε ο Γιώργος Πρίντεζης σε διεκδίκηση ριμπάουντ. Κανονικά, σε ένα δίκαιο σύμπαν, τα 2000 volt που διαπέρασαν το κορμί του σέντερ του ΟΣΦΠ τιμωρούνται και αυτά με τεχνική ποινή για θέατρο.
Οι προκλήσεις του Ντούσαν Ίβκοβιτς από GreenZoneGr
Keywords
Τυχαία Θέματα