«Ο Παναγόπουλος είναι Ολυμπιακός»

Φίλαθλος του Ολυμπιακού είναι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Χρήστος Παναγόπουλος, σύμφωνα με όσα φέρεται πως δήλωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου!
Η αθλητική ιστοσελίδα του δημοσιογραφικού ομίλου Μπόμπολα sentragoal.gr, από το ρεπερτόριο του οποίου έχει περάσει όλη η πριγκιπική φρουρά, έχει ως αποκλειστικό θέμα δηλώσεις που φέρεται πως έκανε ο
Γ’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του site, ο Χρήστος Παναγόπουλος είναι Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός θα πουλήσει σίγουρα τον χειμώνα παίκτες για να τα βγάλει πέρα οικονομικά, ο Στέφανος Καπίνο είναι με το ένα πόδι στην έξοδο, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε ζητήσει την απομάκρυνση του Κώστα Κατσουράνη από το καλοκαίρι, ενώ οι «πράσινοι» είχαν κλεισμένο τον Λόταρ Ματέους!

Περιορισμένες γνώσεις ο Αλαφούζος – Ολυμπιακός ο Παναγόπουλος

Σύμφωνα με τον πρώην τερματοφύλακας του Τριφυλλιού, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει καλές προθέσεις, πλην όμως περιορισμένες γνώσεις γύρω από το ποδόσφαιρο.

«Αντίθετα, ο Παναγόπουλος που έχει βγει μπροστά, ξέρει από ποδόσφαιρο, αλλά όμως είναι... Ολυμπιακός»!

«Θα πουλήσουμε παίκτες – Σίγουρα τον Καπίνο»

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις που αναφέρει η ιστοσελίδα πως έκανε ο Κωνσταντίνου για τα οικονομικά δεδομένα. «Είναι κάκιστα και θα χειροτερέψουν ακόμη περισσότερο, αν δεν γίνουν κάποιες κινήσεις τον Ιανουάριο», είπε και αποκάλυψε πως ο Στέφανος Καπίνο θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό τον χειμώνα, καθώς έχει πρόταση δύο εκατομμυρίων από το εξωτερικό.

Θέλει αήττητο πρωτάθλημα ο Μαρινάκης

«Αν είναι δυνατό, θέλει να το πάρει με 30 νίκες και να βάλει όσο περισσότερα γκολ γίνεται σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Να μου το θυμηθείτε ότι θα δώσει και έξτρα πριμ για μεγάλες νίκες σε αυτά τα δύο παιχνίδια».

Θα φέρναμε τον Ματέους

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου υπογράμμισε πως η διοίκηση του Τριφυλλιού είχε stand by τον Λόταρ Ματέους, όμως το θετικό αποτέλεσμα και η καλή εμφάνιση με την Τότεναμ, σε συνδυασμό με τη στήριξη της οποίας χαίρει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα από τον Γιάννη Αλαφούζο, «μπλόκαραν» το ζήτημα.

Αναστάτωνε τα αποδυτήρια ο Κατσουράνης

Σχετικά με το θέμα του Κώστα Κατσουράνη τόνισε ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ήταν αρνητικός από το καλοκαίρι στην παραμονή του στην ομάδα, πλην όμως η αποχώρηση του Γιώργου Καραγκούνη, κατέστησε αναγκαστική την αλλαγή των αρχικών πλάνων. Κατηγόρησε, μάλιστα, τον αρχηγό της Εθνικής για δημιουργία αναστάτωσης στα αποδυτήρια, αλλά και για επηρεασμό αρκετών παικτών, κυρίως από τη νέα γενιά της ομάδας.

Για την περίπτωση του Καραγκούνη σημείωση πως θα δεχόταν να πληρώνεται 500.000 ευρώ, όμως ενοχλήθηκε με μία δήλωση που έκανε σε συνέντευξή του ο Γιάννης Αλαφούζος, από την οποία κατάλαβε πως δεν θα έπαιζε όσο θα επιθυμούσε.
Keywords
Αναζητήσεις
παναγοπουλος χρηστος παο
Τυχαία Θέματα