Επιτέλους ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!

Έπρεπε να νικήσει και τα κατάφερε! Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς και νίκησε με 79-68 τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ένας εξαιρετικός Παναθηναϊκός, που έπαιζε όλη του την ευρωπαϊκή συνέχεια κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, στάθηκε αντάξιος των περιστάσεων και νίκησε με 78-68.

Με τον Διαμαντίδη να βρίσκει
ρυθμό μετά το πρώτο δεκάλεπτο, τον Λάσμε να πετάει φωτιές σε επίθεση και να είναι εκπληκτικός στις άμυνες, τον Μπράμος να είναι σοβαρός και να ανταποκρίνεται στο 100% όσο αγωνίστηκε, τους Ούκιτς και Κίτσεν επιτέλους να βοηθούν σημαντικά, αλλά και όλους όσοι πάτησαν στο παρκέ να δίνουν όλες τους τις δυνάμεις, οι «πράσινοι» του Αργύρη Πεδουλάκη κατάφεραν να κερδίσουν, όχι μόνο τη «βασίλισσα», αλλά κυρίως ξανά το χειροκρότημα.

Εντυπωσιακός ήταν και ο κόσμος του Παναθηναϊκού, που μπορεί να μην γέμισε το ΟΑΚΑ -το αντίθετο, τα άδεια καθίσματα χτυπούσαν άσχημα στο μάτι- όμως όσοι έδωσαν το «παρών» τραγουδούσαν, φώναζαν και έδιναν άρωμα γιορτής στον αγώνα.

Η διαιτησία κόντρα σε ισπανική ομάδα έχει γίνει πλέον συνήθεια, συνεπώς όταν το χρειάστηκε η Ρεάλ, «σπρώχθηκε» από τους ρέφερι, χωρίς ευτυχώς αυτό -ευτυχώς- να στοιχίσει.

Περισσότερα σε λίγο...
Keywords
Τυχαία Θέματα