Δεν χρειάζεται να είσαι μάντης

Όχι απλώς ονειρεύονται και «καθοδηγούν» υποβιβασμό του Παναθηναϊκού, αλλά λιγουρεύονται να είναι ο ΟΣΦΠ αυτός που θα ρίξει κατηγορία το Τριφύλλι...
Για αρχή ας βάλουμε κάτω ορισμένα δεδομένα:

1. Παίκτες του Παναθηναϊκού σε συγκεκριμένα παιχνίδια έχουν περίεργη – ύποπτη απόδοση.
2. Οι διαιτητές των αγώνων είναι καμικάζι στα περισσότερα
ματς και «σφάζουν» τον Παναθηναϊκό, ακόμα και τώρα που παλεύει για να μη βρεθεί στη «ζώνη υποβιβασμού»!
3. Ο κόσμος του Τριφυλλιού έχει στοχοποιηθεί (κυρίως από media με φιλικές σχέσεις πρώην καθεστώτος και με όσα εξυπηρετούν «ολυμπιακά» συμφέροντα).
4. Η διοίκηση αδυνατεί –μέχρι στιγμής- να προστατεύσει τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους, τους οπαδούς και την ίδια την ομάδα από εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς.
5. Έχει αποδειχτεί πως όταν το «σύστημα» θέλει να σκηνοθετηθούν επεισόδια, τότε τα καταφέρνει (π.χ. πέρυσι με Λεβαδειακό εκτός και ΟΣΦΠ εντός).

Λαμβάνοντας υπόψιν αυτά τα δεδομένα, τα οποία δεν αμφισβητούνται, καταγράφουμε μία όχι και τόσο απίθανη ροή των γεγονότων που πλησιάζουν, με την ευχή να βρεθούν οι λύσεις και να μπει ένα τέλος στο μαρτύριο. Γιατί είναι μαρτύριο να βλέπεις τι πλησιάζει και να μην μπορείς να το αποφύγεις…

1. Νέες συνεχόμενες ήττες και ισοπαλίες του Παναθηναϊκού, που θα τον φέρουν ακόμα πιο κοντά στη «ζώνη υποβιβασμού.
2. (Σκηνοθετημένα) επεισόδια στο γήπεδο με αφορμή τις ήττες ή τον Βύντρα ή τη διοίκηση ή τον Μαρινάκη ή την αστυνομία ή με οποιαδήποτε άλλη αφορμή.
3. Κορύφωση της προπαγάνδας κατά των «πράσινων» οπαδών.
4. Τιμωρία της ομάδας από τις «ερυθρόλευκες» αθλητικές αρχές.
5. Νέα «στραβά» αποτελέσματα σε άδειο γήπεδο, με τις εφημερίδες, το ραδιόφωνο, τους στημένους δημοσιογράφους, σχολιαστές και παλαιμάχους να τα ρίχνουν στον κόσμο και να αναπολούν τα ξέγνιαστα τα χρόνια, τα ωραία της δεύτερης θέσης.
6. Προτελευταία αγωνιστική ο Παναθηναϊκός να παίζει την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Πιθανότατα μάλιστα να αγωνίζεται με τους... νέους. Διαιτητής ο «Χ» Καλόπουλος.

Τονίζουμε ξανά πως όλα τα παραπάνω είναι ένα πιθανό σενάριο, λαμβάνοντας υπόψιν τα δεδομένα που τώρα ισχύουν. Πάντα ελπίζουμε στο απρόβλεπτο και σε κινήσεις της διοίκησης που θα μας εκπλήξουν ευχάριστα (ή που μπορεί και να μην τις μάθουμε ποτέ) και που θα βοηθήσουν τον Σύλλογο να ατενίσει με αισιοδοξία το μέλλον
Keywords
Τυχαία Θέματα