Νίκη στη μάχη για την τετράδα

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία σημαντική νίκη με σκορ 9-7 επί του Ναυτικού Ομιλου Αργοστολίου στη μάχη που δίνει για την είσοδό του στην τετράδα, πετυχαίνοντας τρία τέρματα σε 88 δευτερόλεπτα!...

O Παναθηναϊκός χωρίς να έχει ξεπεράσει τα προβλήματα που τον ταλανίζουν, κατάφερε να πάρει άλλη μία σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα.

Το
Τριφύλλι επιβλήθηκε με 9-7 του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου σε αγώνα για τη 10η αγωνιστική της Α1 ανδρών που διεξήχθη στο κλειστό κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α., φθάνοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας το Αργοστόλι, που ήταν ισχυρός αντίπαλος και σήμερα.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και η νίκη ήρθε στο τελευταίο δίλεπτο, χάρη στην ποιότητα και εμπειρία ορισμένων πολιστών του.

Ο Παναθηναϊκός είχε πολύ κακό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω (είναι κάτι που πρέπει να δουλέψει ο Φάνης Κουντουδιός), όπως συμβαίνει στα φετινά του παιχνίδια, αλλά και στην περσινή σαιζόν, ωστόσο δεν το πλήρωσε μιας και ένα σερί στο τέλος του έφτανε για να πάρει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς.

Το σκορ μετά τη λήξη και του τρίτου δεκαλέπτου ήταν 5-4 και περίπου έξι λεπτά πριν τη λήξη του ματς, ο Παναθηναϊκός αύξησε το δείκτη του σκορ στο 6-4. Το Αργοστόλι δεν τα παράτησε και με πέναλτι του Δουδέση μείωσε 6-5 και με δυνατό σουτ του Κατσιγιάννη ισοφάρισε, ενώ απέμεναν 3,5 λεπτά για τη λήξη.

Το Τριφύλλι ανασυντάχθηκε, θέλοντας να πάρει οπωσδήποτε τη νίκη και μέσα σε 88 δευτερόλεπτα, από το 2:48 μέχρι και το 1:20 οι πράσινοι πριν το τέλος του παιχνιδιού πέτυχαν τρία σερί τέρματα, κάνοντας το 9-6, με τους Κατσαούνη στον παίκτη παραπάνω, Δερμιτζάκη από την περιφέρεια και Κουρλιάφτη με δυνατό σουτ. Το μόνο που κατάφερε το Αργοστόλι ήταν απλά να μειώσει με έναν πρώην «πράσινο», τον Νίκο Στελλάτο για το 9-7.

Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος-Κατσαρός

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-1, 1-1, 4-2.

Παναθηναϊκός (Φάνης Κουντουδιός): Αφρουδάκης Γιώργος 2, Παπαδόγκωνας 2, Δερμιτζάκης Δήμος 2, Αφρουδάκης Ζάχος 1, Κατσαούνης 1, Κουρλιάφτης 1.

ΝΟ Αργοστολίου (Θοδωρής Ανδρεάκος): Παπαδόπουλος 3, Κατσιγιάννης 2, Δουδέσης Ευάγγελος 1, Στελλάτος 1.
Keywords
Τυχαία Θέματα