Αυτός είναι ο Αρετόπουλος!

Ισονομία και πιστή τήρηση των κανονισμών ζητάει η Παναθηναϊκή Συμμαχία, η οποία υπενθυμίζει στο φίλαθλο κοινό σφυρίγματα και αποφάσεις του διαιτητή Αρετόπουλου...
Ανακοίνωση εξέδωσε η Παναθηναϊκή Συμμαχία για τον διαιτητή Αρετόπουλο που θα σφυρίξει το Πανθρακικός – Παναθηναϊκός και θυμίζει το… μαύρο παρελθόν του (αναλυτικότερα διαβάστε εδώ).

Ακόμα, το Σωματείο κάνει αναφορά στις πρόσφατες καταγγελίες του Χρήστου Σάββα για τους «μιλημένους πίνακες διαιτητών», αλλά και στις αποκαλύψεις του
Σωτήρη Βοργιά, γύρω από ηχογραφημένες από την ΕΥΠ συνομιλίες των Πιλάβιο και Μπέο για τον διαιτητή Σιδηρόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Στο προσεχές παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή επελέγη να σφυρίξει ο κ. Αρετόπουλος. Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν 4ος στο προπέρσινο ντέρμπι ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη. Δεν κατέγραψε τίποτα για τα γνωστά επεισόδια σε βάρος των παικτών της ομάδας μας με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί ως το τέλος της συγκεκριμένης σεζόν.

Πέρσι, στον αγώνα ΟλυμπιακόςΠανιώνιος για το Κύπελλο, δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στους φιλοξενούμενους (στο 0-0) με αποτέλεσμα την εκ νέου τιμωρία του.

Στα παραπάνω προσθέτουμε τις πρόσφατες καταγγελίες του πρώην αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ Χρήστου Σάββα για «μιλημένους πίνακες διαιτητών», αλλά και την επιλογή ρέφερι με αναφορά του ονόματός του στο σκάνδαλο των στημένων (Σιδηρόπουλος).

Για τον τελευταίο μάλιστα συζητούν, στις απομαγνητοφωνημένες από την ΕΥΠ κασέτες για τα στημένα, ο Σοφοκλής Πιλάβιος με τον Αχιλλέα Μπέο, όπως δηλώθηκε από τον πρώην πρόεδρο της ΕΟΔ Σωτήρη Βοργιά στη σημερινή (14/9) εκπομπή «Εφεση», στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΊ.

Ήδη στα πρώτες δύο αγωνιστικές είχαμε ως Παναθηναϊκή Συμμαχία επισημάνει παρόμοια περιστατικά και ζητάμε πιστή τήρηση των κανονισμών και ισονομία».
Keywords
Τυχαία Θέματα