Xτυπάει καμπανάκι και για άλλους τρεις

Ο Γιάννης Αλαφούζος, στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού, ανέφερε πως υπάρχουν κι άλλοι παίχτες από τους οποίους έχει παράπονα και θα κριθούν στα επόμενα παιχνίδια...

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε χθες στην Παιανία και έθεσε τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους, θέλοντας να τους δείξει ότι είναι διατεθειμένος να συνεχίσει την εκκαθάριση του ρόστερ του Τριφυλλιού. Η κίνησή του να «τελειώσει» τον Κατσουράνη ήταν η απόδειξη ότι δεν υπολογίζει σε ονόματα και είναι διατεθειμένος να κάνει
το ίδιο σε 3 παίχτες, από τους οποίους έχει παράπονα, τόσο αναφορικά με τη συμπεριφορά τους στα αποδυτήρια, όσο και αγωνιστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη «μαύρη λίστα» του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκονται οι Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ και Κουίνσι.

«Εχω παράπονα και από 2-3 άλλους παίκτες αλλά δεν είναι της στιγμής να το συζητήσουμε», είπε ο Αλαφούζος. Φημολογείται ότι πρόβλημα έχει δημιουργηθεί και με τους τραυματισμούς του Μπουμσόνγκ!

Βάσει των αποτελεσμάτων των δύο ερχόμενων παιχνιδιών με Τότεναμ και Ξάνθη, θα εξαρτηθεί το αν θα ειδοποιηθεί κάποιος εξ αυτών ότι δεν υπολογίζεται για την συνέχεια από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Το βέβαιον είναι πως ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του έστειλαν το μήνυμα. Το θέμα είναι κατά πόσο αυτό ελήφθη από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
Keywords
Τυχαία Θέματα