«Με σεβασμό και όχι φόβο εναντίον της Τότεναμ»

Για τη νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τις πολλές απουσίες μίλησε ο Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Τότεναμ. Απέφυγε να τοποθετηθεί για την καρατόμηση Κατσουράνη, σημειώνοντας πως ούτως ή άλλως έλειπε...

Στη συνέντευξη Τύπου, μία ημέρα πριν από τον παιχνίδι εναντίον της Τότεναμ, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα
δέχτηκε ερωτήματα για το θέμα του Κατσουράνη, παρότι είχε διευκρινίσει νωρίτερα πως δε θα ήθελε να αναφερθεί στο ζήτημα. Μίλησε επίσης για τους τραυματισμούς στην ομάδα, είπε πως σέβεται αλλά δε φοβάται την αγγλική ομάδα και ζήτησε από τον κόσμο να είναι κοντά στην ομάδα, αφού μόνο ενωμένοι θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα...

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

Το Europa League είναι μεγάλη διοργάνωση αλλά σήμερα έφυγε ο αρχηγός της ομάδας. Πως βλέπετε την αντίδραση στα αποδυτήρια από τους ποδοσφαιριστές ενόψει της Τότεναμ;
«Είπαμε ότι δεν πρόκειται να δεχθούμε ερωτήσεις, αλλά να σας απαντήσω. Όπως γνωρίζετε ήταν εκτός ομάδας, διότι ήταν τιμωρημένος από το ματς με τα Γιάννενα και είχε μια τιμωρία από πέρυσι. Ουσιαστικά στους δέκα αγώνες, στους πέντε δεν μπορούσε να παίξει. Άρα θα έλεγα ότι σε αυτή την ερώτηση δεν μπορούμε να αποδώσουμε βάρος και βάθος. Δεν έχει βάθος η ερώτηση».

Ο Βελάσκες είναι εκτός και ο Μπουμσόνγκ. Σκοπεύετε να βάλετε τον Τριανταφυλλοπουλο;
«Δυστυχώς οι τραυματισμοί έβγαλαν έκτος ρυθμού αυτούς τους παίκτες. Όπως ο Βελάσκες που είχε και με την Εθνική παιχνίδια, και όλα αυτά βάζουν υπό άμφισβήτηση την συμμετοχή τους αύριο. Ούτε ο Σπυροπουλος θα παίξει λόγω της κάρτας. Άρα έχουμε μια νέα κατάσταση. Αν δεν παίξει ο Βελάσκες ένας νέος παίκτης πρέπει να μπει. Είτε ο Κώστας Τριανταφυλλοπουλος είτε ο Χουχουμης».

Τι πρέπει να βελτιώσει ο Παναθηναϊκός;

«Πρέπει να έχουμε συναίσθηση των διαφορών αναμεσα στις δυο ομαδες και τα πρωταθληματα που παιζουν. Οι ομάδες δεν είναι πάντα εκει που αρμόζει στην ιστορία τους. Η Τότεναμ εχεί πολύ καλή ομάδα ενω εμείς εχουμε πολλά προβλήματα. Είναι σημαντικό που βρισκόμαστε εδω και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για ένα καλό άποτελεσμα. Δεν φοβάμαι την Τότεναμ, την σέβομαι».

Τι θα λέγατε σε έναν φίλο του Παναθηναϊκού που δεν θα ήθελε να έρθει στο γήπεδο;
«Κατανοώ τον κόσμο του Παναθηναϊκού γιατι έχει το συναίσθημα που έχουν οι οπαδοί των μεγάλων ομάδων. Στη καριέρα μου έζησα αυτή την ψυχολογία. Νομίζουν πως είναι στο υψηλότερο επίπεδο ακόμη και αν δεν είναι αλήθεια. Είναι δυσαρεστημένοι όταν δεν κερδίζουν.

Αφού αγαπάνε την ομάδα πρέπει να είναι εδώ! Να είναι κοντά, όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να κάνουμε ότι καταφέραμε τα προηγούμενα χρόνια. Αν είμαστε διαιρέμενοι δεν μπορούμε. Όλοι να είμαστε ενωμένοι. Τα μεγαλεπήβολα σχέδια πέθαινουν όταν υπάρχει διχόνοια. Δυο δρόμους έχει ο κόσμος. Είτε να είναι δίπλα μας, είτε θα συνεχίσουμε να βιώνουμε πολλα προβλήματα».

O κόσμος θέλει να μάθει για τον Κατσουράνη...

(Παρέμβαση από το γραφείο Τύπου, που ξεκαθάρισε ό,τι και στην αρχ
Keywords
Τυχαία Θέματα