thetikes entiposeis oi podilates tou Panathinaikou

Στο ειδυλλιακό περιβάλλον του δάσους της Στροφυλιά φιλοξενήθηκε η ομάδα ποδηλασίας του Παναθηναϊκού το Σάββατο 29/9.

Το ποδηλατικό τμήμα αποτελούμενο από τους Δανιήλ Έξαρχο, Γιώργο Φωκά και Ματτίας Κριπέλ συμμετείχε στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης 15 χιλιομέτρων με εκκίνηση το χωριό Λάππα και τερματισμό στο ίδιο σημείο.

To GreenZone, χορηγός επικοινωνίας του ποδηλατικού τμήματος του Παναθηναϊκού,
και ο συντάκτης του σε θέματα Ερασιτέχνη, ACHAEAN GENERATION, βρέθηκε στους ποδηλατικούς αγώνες της Στροφυλιάς, παρακολούθησε τις προσπάθειες των αθλητών του Τριφυλλιού και συνομίλησε μαζί τους.Παρά τον έντονο συναγωνισμό και τη ζεστή που επικρατούσε οι αθλητές του Παναθηναϊκού κατάφεραν να ανέβουν μια φορά στο βάθρο με τον Ματτίας Κριπέλ να τερματίζει 2ος στην Μάστερς Β' και τους Φωκά και Έξαρχο να τερματίζουν 7ος και 19ος στην Μάστερς Α' και Ανδρών αντίστοιχα.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Π.Ο. Πατρών στα πλαίσια του διεθνούς σίρκουι που έλαβε χώρα στην πόλη των Πατρών.

Εντύπωση έκανε και φυσικά σχολιάστηκε με τα καλύτερα λόγια η υποδοχή των αθλητών μας από τους ντόπιους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που πέρασαν να δουν και να χαιρετήσουν του πράσινους ποδηλάτες.

Στα πλαίσια του αγώνα ο υπεύθυνος του τμήματος Γιώργος Φωκάς μας ενημέρωσε για τις χορηγίες που ενισχύουν σε μεγάλο βαθμό την δυναμική του τμήματος. Συγκεκριμένα το τμήμα ήρθε σε συμφωνία με τις εταιρείες Grammarios Bikes (www.grammariosbikes.gr) του Αλέξανδρου Κιτσέλη και του Θεόδωρου Θεοδωρίδη, που βρίσκεται στην οδό Τηλεφάνους 4 στον Κολωνό καθώς και τα ποδήλατα CERVELO (www.cervelo.gr) του Νικηφόρου Κουρή.
Keywords
Τυχαία Θέματα