Απίστευτες δικαιολογίες Παναγόπουλου για την «αποβολή» Κατσουράνη

Εσκεμμένη κόκκινη με ΠΑΣ, υπονόμευση Φερέιρα και κακή επιρροή για τους νέους είναι οι κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Χρήστος Παναγόπουλος στον Κώστα Kατσουράνη...
O Χρήστος Παναγόπουλος (αριστερά) στο ματς του Παναθηναϊκού με τη ΜάλαγαΟ Χρήστος Παναγόπουλος χαρακτήρισε ως «εσκεμμένη» την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Κώστας Κατσουράνης
στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναγράφουν τα ρεπορτάζ αθλητικών ιστοσελίδων.

Κάπου εδώ να θυμίσουμε δύο γεγονότα. Αφενός την απόφαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να μην ασκήσει έφεση για την ποινή των έξι αγωνιστικών που δέχτηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας και αφετέρου το γεγονός πως μέσω ΣΚΑΪ, τηλεοπτικό σταθμό ιδιοκτησίας Γιάννη Αλαφούζου όπου χρέη γενικού διευθυντή εκτελεί ο Παναγόπουλος, ξεσκεπάστηκε ο «βρώμικος» ρόλος που φέρεται πως είχε ο διαιτητής Σιδηρόπουλος, που απέβαλε τον Κατσουράνη, στο πρόσφατο σκάνδαλο των στημένων αγώνων, και την εμπλοκή του ονόματός του σε συζητήσεις παραγόντων, οι οποίες είναι καταγεγραμμένες στις ηχογραφήσεις της ΕΥΠ και συμπεριλαμβάνονται στη σχετική δικογραφία.

Στην πρωινή συνάντηση το «παρών» έδωσαν οι Κώστας Κατσουράνης, Χρήστος Παναγόπουλος και Κώστας Ελευθεράκης.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ακόμα κατηγόρησε τον παίκτη πως υπονομεύει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς και πως αποτελεί κακή επιρροή για τους νεαρούς παίκτες.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Φερέιρα, ενώ έκανε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον σχεδιασμό της ομάδας δεν ζήτησε ποτέ την απομάκρυνση του Κατσουράνη. Αντιθέτως, η συνεχόμενη χρησιμοποίησή του σε Ευρώπη και Ελλάδα δείχνει πως τουλάχιστον αγωνιστικά τον εμπιστευόταν.

Ο διεθνής μέσος από την πλευρά του τόνισε πως η συμπεριφορά του είναι ακριβώς η ίδια από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον Παναθηναϊκό, υπογράμμισε πως και οι τρεις κατηγορίες δεν στέκουν και υπενθύμισε πως το καλοκαίρι ήταν ο πρώτος που υπέγραψε τον διακανονισμό μείωσης αποδοχών του, ώστε να μην δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στην ομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα