Πήρε και Γουόκερ!

Όχι μόνο δε διαλύθηκε, αλλά το Τ.Α.Α. ολοκλήρωσε το ρόστερ για τη φετινή περίοδο με την απόκτηση του Αμερικανού Τζόσουα Γουόκερ.

Με έναν απίστευτο αγώνα ταχύτητας, οι άνθρωποι του Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός κατάφεραν και ολοκλήρωσαν το ρόστερ τους, προβαίνοντας και σε μεταγραφή τρίτου ξένου. Από τον κίνδυνο της διάλυσης, το Τριφύλλι θα κατέβει τη νέα περίοδο με ένα αξιοπρεπές ρόστερ, στην προσπάθεια να μην βρεθεί
στη ζώνη του υποβιβασμού.

Το τελευταίο απόκτημα του Παναθηναϊκού, λίγο προτού λήξει η μεταγραφική περίοδος, είναι ο αμερικανός ακραίος Τζόσουα Γουόκερ. Πρόκειται για έναν 24χρονο και ύψους 1.91 παίκτη που έχει αγωνιστεί στο πανεπιστήμιο της Χαβάης (γεννηθείς εκεί), ενώ την περίοδο 2011-12 έπαιξε στο Άμπου Ντάμπι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός για την απόκτηση του παίχτη:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικάνου ακραίου, Joshua H.F. Walker (γεν. 27/10/87), με τον οποίο ολοληρώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ρόστερ για την σεζόν 2012-13. Πέρυσι ο ύψους 1.91 νεοαποκτηθείς παίκτης του Τριφυλλιού αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα του Αμπου ντάμπι στην Al Baniyas Sportsclub».
Το ρόστερ του Παναθηναϊκού για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 θα είναι το κάτωθι:

Πασαδόροι: Λιβαθηνός, Λιόντας

Ακραίοι: Πρωτοψάλτης, Ιωάννου, Γουόκερ, Βολουδάκης (κυρίως θα είναι λίμπερο), Κουρούπης (θα έχει καθαρά βοηθητικό ρόλο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων)

Διαγώνιοι: Ραγκουζόνι, Μανιόπουλος

Κεντρικοί: Μορέιρα, Στίγγας, Μαδούρας

Λίμπερο: Ζήσης, Βολουδάκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα