Στον «αέρα» παίχτες και προπονητής

Σκέψη να κατεβάσουν την ομάδα Νέων στους προσεχείς αγώνες υπάρχει στον Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα αβέβαιο είναι και το μέλλον του Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ στον πάγκο του Τριφυλλιού...

Σε δίλημμα βρίσκεται η διοίκηση Αλαφούζου μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από τον θεσμό του Κυπέλλου από τον Πλατανιά και την απώλεια του μοναδικού φετινού στόχου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημερώθηκε από την Αμερική, για τον σοκαριστικό αποκλεισμό των «πρασίνων». Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "SportDay" στελέχη του Παναθηναϊκού
έριξαν στο τραπέζι την ιδέα να κατέβει η ομάδα με τους Νέους στα προσεχή παιχνίδια!

«Με αυτούς προκοπή δεν φαίνεται. Όπως πάει, θα μας ρίξουν στην Β' εθνική. Αν είναι να συμβεί αυτό, τότε καλύτερα με νέους παίκτες που θα δώσουν μία πνοή στον κόσμο. Σίγουρο το ρίσκο είναι μεγάλο, αλλά μήπως με αυτούς που παίζουν τώρα βλέπουμε φως; Πως να αισιοδοξούμε ότι θα αλλάξει η εικόνα;», φέρονται να είπαν άνθρωποι προσκείμενοι στον Αλαφούζο.

Η οικονομική ανομβρία του συλλόγου, ωστόσο, περιορίζει τις κινήσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν άμεσα. Πρόστιμο δεν μπορεί να επιβληθεί στους παίχτες, εφόσον η διοίκηση χρωστά δεδουλευμένα στους παίχτες και υπάρχουν και διακανονισμοί που πρέπει να υπογραφούν με κάποιους ποδοσφαιριστές. Εφόσον είναι αδιάφοροι, υπάρχει σκέψη να κάνουν ατομικό πρόγραμμα κάποιοι βασικοί και να τεθούν ουσιαστικά εκτός ομάδας. Ομοίως, το μέλλον του Φάμπρι στον πάγκο της ομάδας είναι αβέβαιο, τόσο για τις αγωνιστικές του επιλογές, όσο και για τη συμπεριφορά του στα αποδυτήρια, αλλά και αυτός ο τομέας επηρεάζεται από την έλλειψη ρευστού.

Τώρα αν μπορεί μία διοίκηση της οποίας ο πρόεδρος απουσιάζει στο εξωτερικό όσο η ομάδα βουλιάζει, να βρει λύσεις... στις ακαδημίες, δεν το γνωρίζουμε. Μιλάμε πάντως για την ίδια διοίκηση που αδυνατεί να τα «βάλει» με έναν και μόνο ποδοσφαιριστή και που μία τον φωτογραφίζει ως «στημένο», μία τον βάζει στο ψυγείο και μία τα παίρνει όλα πίσω, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους φιλάθλους.
Keywords
Τυχαία Θέματα