Κατεβάζει τους Νέους ο ΠΑΟ

09:08 24/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η ήττα από τον Πλατανιά Χανίων και ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από το Κύπελλο Ελλάδας, βασικό στόχο για φέτος, προκάλεσε την οργή των διοικούντων οι οποίοι πρότειναν στον Γιάννη Αλαφούζο να κατεβάσει στα επόμενα παιχνίδια τους Νέους.
Το κλίμα για τους ποδοσφαιριστές είναι πολύ βαρύ και, σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday", διοικητικά στελέχη έλεγαν χθες στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο το εξής: "Με

αυτούς προκοπή δεν φαίνεται. Όπως πάει, θα μας ρίξουν στην Β' Εθνική. Αν είναι να συμβεί αυτό, τότε καλύτερα με νέους παίκτες που θα δώσουν μια πνοή στον κόσμο. Σίγουρα το ρίσκο είναι μεγάλο, αλλά μήπως με αυτούς που παίζουν τώρα βλέπουμε φως; Πώς να αισιοδοξούμε ότι θα αλλάξει η εικόνα;".
Πάντως ούτε ο Φάμπρι μπορεί να αισθάνεται άνετα στον πάγκο και οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν μετά την επιστροφή του Γιάννη Αλαφούζου από το εξωτερικό και πλέον είναι ανοικτό το ενδεχόμενο κάποιοι από τους βασικούς να αρχίσουν να προπονούνται ατομικά αλλά αυτό δύσκολα θα συμβεί καθώς θα πρέπει να υπογράψουν διακανονισμούς για τα χρήματα που τους οφείλονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα