On the record: ο παρκαδόρος διαπραγματευτής

Στο νέο επεισόδιο της... κωμωδίας που σπάει ταμεία οι συζητήσεις γίνονται μόνο με όποιον δεν ασχολείται με τη ΓΗΠΕΛ...
Αυτά που γίνονται στον Παναθηναϊκό έχουν ξεπεράσει το όριο του παραλογισμού. Συμβαίνουν πράγματα που δεν έχουν συμβεί ούτε σε σωματεία που κάποτε βλέπαμε και γελούσαμε. Δυστυχώς η άρρωστη εποχή αφήνει πίσω της τεράστια σημάδια. Και τρομακτική έλλειψη σοβαρότητας. 33 χρόνια είναι αυτά…

Εάν κάποιος επέμενε να σπαταλά τον χρόνο του ασχολούμενος με το που και το πώς πάρκαρε τις μετοχές του ο μεγαλομέτοχος
μιας εταιρείας αποφεύγοντας να πληρώσει τις υποχρεώσεις του και να αναλάβει τις ευθύνες του, είναι αν μη τι άλλο σίγουρο ότι θα διασκεδάσει. Ο άνθρωπος προσφέρει διασκέδαση ειδικά σε όσους διαθέτουν στοιχειώδη μνήμη. Ισως στο μέλλον, κάποιος θεατρικός παραγωγός ή κάποιος ευφάνταστος συγγραφέας να ασχοληθεί επαγγελματικά με την περίπτωση. Και να ανεβάσει τη σχετική επιθεώρηση σπάζοντας ταμεία στην αθηναϊκή νύχτα.

Τελευταίο χτύπημα της οικογένειας που κατά πολλούς κυβερνά τη (διαλυμένη) χώρα, είναι τα νέα παζάρια με τους νέους άραβες του Τσάκα. Α, και το ντιλ με τους παλαίμαχους στους οποίους συμφωνεί να παραχωρήσει τις μετοχές. Γενικώς «χαρίζει» σε όποιον δεν ασχολείται με αστειότητες τύπου «ΓΗΠΕΛ». Είναι αγκάθι από μόνο του για την εικόνα του μεγάλου παρκαδόρου. Μάλλον θα χαλάσει πολλούς η συγκεκριμένη «λύση» στο γηπεδικό.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι μια σειρά από παπαγάλους έχουν ξαμοληθεί συκοφαντώντας και υβρίζοντας παλιές δόξες της ομάδας. Ούτε το πράττουν για πρώτη φορά. Οποιος δεν συμφωνεί με την οικογένεια που έχει καταστρέψει τον ποδοσφαιρικό σύλλογο, διαπομπεύεται από όλα τα μέσα που ελέγχονται και όλα τα υποτακτικά παπαγαλάκια.

Τέτοια έλλειψη σεβασμού και τέτοιο κατά παραγγελία κράξιμο, αποτελούν ξεκάθαρες ενδείξεις της λεγόμενης «εποχής Βαρδινογιάννη». Της εποχής κατά την οποία ο Παναθηναϊκός από κυρίαρχος του ελληνικού ποδοσφαίρου μετατράπηκε σε κομπάρσο επιτρέποντας σε παράγκες και νονούς να δρουν ανενόχλητοι διαλύοντας τα πάντα στο διάβα τους.

Βρίζουν λοιπόν τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού. Ποιοι ακριβώς τους βρίζουν; Μα ποιοι άλλοι; Αυτοί που ξεφτιλίζονται καθημερινά κάνοντας τους μπροστινούς των γιαλαντζί εγγυητών. Αυτοί που χωρίς ίχνος σεβασμού προς μεγέθη και αξίες, δε διστάζουν να ισοπεδώσουν τα πάντα για χατίρι του αφεντικού τους.

Το αστείο όμως της υπόθεσης είναι άλλο. Οτι όλα αυτά «διαρρέουν» από το περιβάλλον του ανθρώπου που πάρκαρε τις μετοχές του, του επιχειρηματία – κολοσσού που δεν έχει βάλει ούτε ευρώ από την τσέπη του τα τελευταία τέσσερα χρόνια, του μεγιστάνα που διαφήμιζε το «δεν χρωστάμε – δεν υποβιβαστήκαμε». Βεβαίως, το να αναζητά κάποιος συνέπεια στα λεγόμενά του είναι άδικος κόπος αλλά αυτό παραπάει.

Κάποτε όταν πάρκαρε τις μετοχές τόνιζε παράλληλα ότι η οικογένειά του εγγυάται το μέλλον του Παναθηναϊκού. Σήμερα που η ομάδα χρωστάει παντού και οι παίκτες τρέπονται σε φυγή, ο ίδιος κάνει ότι διαπραγματεύεται. Προφα
Keywords
Τυχαία Θέματα