Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 2-1 (Κ20)

Σημαντική νίκη πήρε η ομάδα Νέων του Αστέρα Τρίπολης, που επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ, σε ένα παιχνίδι με συγκλονιστικό φινάλε.

Στο 33’ ο Λυμπέρης σέντραρε από αριστερά, ο Γιαγκιόζης έδιωξε με γροθιές και ο επερχόμενος Αναστασόπουλος με μονοκόμματο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ για το 1-0 του Αστέρα. Οι Αρκάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στη συνέχεια, ενώ οι Κρητικοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 85’, όταν ο Σκουτέλης έκλεψε την μπάλα και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα

δίχτυα του Γεωργακόπουλου. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ταμάμης με κεφαλιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ χαρίζοντας τη νίκη στον Αστέρα με 2-1.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γεωργακόπουλος, Ελ. Στασινόπουλος, Λυμπέρης, Ταμάμης, Προύντζος, Αναστασόπουλος, Κατσαρός (58’ Καρυδόπουλος), Δημ. Στασινόπουλος (74’ Κλαπής), Ντινιωτάκης, Τογρού (63’ Γ. Νικολίτσας), Σπ. Νικολίτσας.

ΟΦΗ: Γιαγκιόζης, Κουκάκης, Ρουμελιώτης (85’ Χριστοδουλάκης), Ντέλια, Δαμιανάκης, Μπολάκης, Παπαδιός (70’ Καστελλιανάκης), Βλαχάκης, Σκουτέλης, Χατζάκης, Κωνσταντίνου (63’ Φραγκιαδάκης).

Keywords
Τυχαία Θέματα