«Ζωντανή» για τον τίτλο η Μπάγερν

18:42 31/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΣΕΣΛΙΓΚΑ - 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Μπάι Αρένα

Μεγάλη νίκη πήρε η Φράιμπουργκ στο «Μπάι Αρένα», αφού επικράτησε με 2-0 της Λεβερκούζεν και πήρε βαθμολιγική «ανάσα» στην προσπάθεια που κάνει να μείνει στην Μπουντεσλίγκα. Με τον καλύτερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους ξεκίνησε το παιχνίδι. Συγκεκριμένα μόλις στο 8' ο Μούτζα

έκανε την προσπάθεια πάσαρε στον Σούστερ και εκείνος νίκησε τον Λενό για το 0-1. Απο εκεί και πέρα οι «Ασπιρίνες» ανέβασαν την απόδοση τους πίεσαν και έχασαν πολύ καλή ευκαιρία στο 33' όταν ο Ρόλφες με σουτ δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια. Στην επανάληψη η Λεβερκούζεν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να ισοφαρίσει ωστόσο όλα τελείωσαν στο 60'. Ο Καλιγκιούρι απο το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Λενό και έγραψε το 0-2.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λενό, Κάστρο, Φρίντριχ(45' Ορτέγκα) Τοπράκ, Κάντλετς, Ρέιναρτζ (56' Οτσίπκα), Ρόλφες, Αουγκούστο, Σούρλε (73' Μπελαραμπί), Κίσλινγκ, Ντερτιγιόκ.

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Μούτζα, Ντιανέ, Γκίντερ, Σοργκ, Μακιάντι, Σούστερ, Σμιντ, Καλιγκιούρι, Γκουεντέ (74' Γκουεντέ), Φρέις (81' Ρέισινγκερ).

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΜΑΙΝΤΣ 0-3

ΓΗΠΕΔΟ: Βέζερ

Party έκανε στο «Βέζερ» η Μάιντς η οποία νίκησε με 3-0 την Βέρντερ Βρέμης και ξέφυγε κάπως απο την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Καλό παιχνίδι στο πρώτο μέρος με ρυθμό και αρκετές καλές φάσεις. Στο 18' οι «Κόκκινοι» άνοιξαν το σκορ με τον Σαλάι έπειτα απο όμοφη ενέργεια του Αντρέας Ίβανσιτς. Η ομάδα του Τόμας Σάαφ πίεσε και στο 42' με τον Χουνούζοβιτς έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Εξαιρετικά μπήκε στην επανάληψη η Μάιντς που... βρήκε και δεύτερο γκολ. Ο Ζαμπάβνικ έκανε την προσπάθεια και ο Τσούπο Μότινγκ στο 48' έγραψε το 0-2! Το party της Μάιντς τελείωσε στο 74' όταν ο Τσούπο Μότινγκ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Βίζε, Ιγκνόφσκι (45' Μαρίν), Αφολτέρ (51' Νάλντο), Παπασταθόπουλος, Χάρθερζ, Μπάργκφρεντε, Φριτζ, Τρίμπουλ (51' Φούλκρουγκ), Χουνούζοβιτς, Πιζάρο, Ρόζενμπεργκ.

ΜΑΙΝΤΣ: Βέτκλο, Μπούνγκερτ, Νοβέσκι, Κίρχοφ, Ζαμπάβνικ, Πολάσκι, Μπαουμγκάρτλινγκερ, Σότο, Μίλερ (59' Καλιγκιούρι), Ίβανσιτς, Σαλάι (45' Τσούπο Μότινγκ).


ΝΥΡΕΝΒΕΡΓΗ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Ίζι Κρέντιτ Στάντιον

Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, τελικά η Μπάγερν Μονάχου με το γκολ του Ρόμπεν επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Νυρενβέργης και έτσι βρίσκεται στο -3 απο την κορυφή και την Ντόρτμουντ. Μοιρασμένο το ματς στο πρώτο μέρος με την πρώτη καλή στιγμή να είναι για τους γηπεδούχους με τον Χλούσεκ στο 16'. Στο 35' οι Βαυαροί απάντησαν στις ευκαιρίες με ένα σουτ του Άριεν Ρόμπεν, ενώ στο 44' και πάλι ο Χλούσεκ για την Νυρενβέργη δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στην επανάληψη η Μπάγερν Μονάχου πίεσε και έψαξε το γκολ που θα της έδινε τη νίκη. Στο 50' έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Μίλερ, ωστόσο στο 69' ο Ολλανδός, Άριεν Ρόμπεν με σουτ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Σάφερ και έγραψε το 0-1.

ΝΥΡΕΝΒΕΡΓΗ: Σάφ

Keywords
Τυχαία Θέματα