ON the record: Ετοιμοι οι υπάλληλοι να κατασπαράξουν όποιον βγαίνει μπροστά!

ειρήΕνοχλημένο το σύστημα προστασίας του προφίλ του Τζίγγερ από οτιδήποτε «μυρίζει» παναθηναϊκή υγεία...
Οποιος βάζει χρήματα στον Παναθηναϊκό, γίνεται εχθρός του επίτιμου προέδρου του κινήματος "Δεν Πληρώνω"
Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό τρέχουν με ραγδαίους ρυθμούς και με ιλλιγγειώδεις ταχύτητες αλλά ορισμένοι έχουν παραμείνει κολλημένοι στην άρρωστη κατάσταση του χτες. Αυτό είναι φανερό. Για τους γνωστούς λόγους των προσωπικών συμφερόντων και της αστείας «πολιτικής» επιμένουν να μιλούν με όρους μιας ξεπερασμένης και καταδικασμένης (στη συνείδηση του κόσμου) εποχής.
Η προσπάθεια
που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες από την πλευρά του επιχειρηματία Γιάννη Αλαφούζου, έχει προκαλέσει εμφανή αμηχανία και έντονη ενόχληση σε εκείνες ης φατρίες που τρέφονται (στην κυριολεξία) από τον διασπασμένο, διχασμένο και διαλυμένο Παναθηναϊκό. Από όλους εκείνους που πουλούσαν επί μήνες το παραμύθι της «εγγύησης», των… παρκαρισμένων μετοχών, και όλα τα υπόλοιπα κατάπτυστα ψέματα. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να μην επιστρέφει ο Παναθηναϊκός στο δρόμο της ομαλότητας.
Είναι δύσκολη η προσπάθεια που ξεκίνησε. Για πολλούς λόγους. Αφενός διότι υπάρχουν οι δυνάμεις της ανωμαλίας και του διχασμού που αναφέραμε πιο πάνω.
Οι άνθρωποι δηλαδή που προκειμένου να μην αποκαλυφθεί ο ρόλος τους στην τριακονταετή λεηλασία του Παναθηναϊκού, θα παίξουν το τελευταίο τους «χαρτί», προσπαθώντας να απαξιώσουν και να φοβίσουν κάθε λογικό άνθρωπο που θα θελήσει να βγει μπροστά. Όπως έκαναν και πριν από τέσσερα χρόνια. Όπως έκαναν και θα κάνουν πάντα, όταν κάποιος σηκώνει το ανάστημά του κοιτάζοντας την γυμνή - προσφορά του Γιάννη Βαρδινογιάννη στην ΠΑΕ και φωνάζει «ο βασιλιάς είναι γυμνός»…
Ηδη τα πρώτα μηνύματα στον Γιάννη Αλαφούζο ήρθαν. Και -όχι τυχαία- ήρθαν από το άμεσο περιβάλλον του Τζίγγερ. Που από τη μία «στήριζε» και από την άλλη καμάρωνε τα προωτοπαλίκαρά του. Από την άλλη, μόνο τυχαίες δεν είναι οι απαξιωτικές αναφορές των συγγραφέων - υπαλλήλων. Μόνοι οι αφελείς δεν έχουν αντιληφθεί ποιοι ακριβώς τρομάζουν με την προοπτική της εξυγίανσης. Με την προοπτική της οριστικής εξαφάνισης της οικογένειας Βαρδινογιάννη που μετά από 33 χρόνια δεν έχει αφήσει ΤΙΠΟΤΑ στον Παναθηναϊκό.
Το δεύτερο μεγάλο εμπόδιο είναι πιο πρακτικό. Κατά πόσον δηλαδή είναι εφικτό το μοντέλο της περίφημης «λαϊκής βάσης» στο περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Έλληνας φίλαθλος (και όχι απαραίτητα αποκλειστικά ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού) δεν είναι εξοικειωμένος με αυτές τις διαδικασίες, θα αποτελέσει πραγματική δοκιμασία για πολλούς η εφαρμογή του εγχειρήματος.
Χρειάζεται σοβαρότητα, υπευθυνότητα και το κυριότερο ΡΕΑΛΙΣΜΟ για την υλοποίηση ενός τέτοιου πλάνου. Χρειάζεται σιδερένιο στομάχι και πολύ θάρρος. Και φυσικά χρειάζονται και χρήματα απ’ τους κατέχοντες ώστε να δημιουργήσουν ένα ΟΡΑΜΑ. Αυτό που απουσίαζε μόνιμα στην μαύρη εποχή της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Όσοι αναλάβουν το φορτίο πρέπει να γνωρίζουν ότι τα μαντ
Keywords
Τυχαία Θέματα