Η προτομή του Πούσκας στη Λεωφόρο!

Η προτομή του σπουδαιότερου προπονητή που έχει κάτσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού, του Φέρεντς Πούσκας, θα βρίσκεται σε σύντομο χρονικό διάστημα στο γήπεδο της Λεωφόρου, μετά από αίτημα του Ούγγρου Πρωθυπουργού, σε συνεννόηση πάντα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, κ. Αχιλλέα Μακρόπουλο.
Ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν θα αναλάβει όλα τα έξοδα κατασκευής και μεταφοράς της προτομής του μεγαλύτερου
Ούγγρου ποδοσφαιριστή και προπονητή στην ιστορία των Μαγυάρων και θα την τοποθετήσει στο ναό των φιλάθλων του Τριφυλλιού " Απόστολος Νικολαΐδης".

Οι Ούγγροι είναι σε συνεννόηση και με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο για να ολοκληρωθεί το έργο όσο το δυνατόν συντομότερα, ενώ ο τελευταίος έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για να τιμηθεί με αυτόν τον τρόπο ο κορυφαίος τεχνικός που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην πιο χρυσή σελίδα της ευρωπαϊκής του ιστορίας, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο «Γουέμπλεϊ» το 1971. Ο Φέρεντς Πούσκας θα δείχνει το δρόμο στις νέες φουρνιές Παναθηναϊκών, θυμίζοντας το έπος του 71 και θα στοιχειώνει τα όνειρα των αντιπάλων του εφεξής.
Keywords
Τυχαία Θέματα