O βασιλιάς της Goal News βρέθηκε!

Η εφημερίδα που δεν γράφει ΠΟΤΕ «Παναθηναϊκός» μετά από «πράσινες» επιτυχίες, ανακάλυψε τον βασιλιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ!
Η ιστοσελίδα panathinaikos-press.com έκανε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει η εφημερίδα "Goal" τις πρεμιέρες των ελληνικών ομάδων στην Ευρωλίγκα, τις χρονιές που έπονται ευρωπαϊκών θριάμβων.

Γίνεται πλέον ξεκάθαρο και στον πιο αθώο αναγνώστη της φυλλάδας που ανήκει στον όμιλο Μπόμπολα, το πώς αντιλαμβάνονται οι (δήθεν) ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι που τη στελεχώνουν την «αντικειμενικότητα» και την ουδέτερη παρουσίαση των δεδομένων.

Δεν
περιμέναμε κάτι διαφορετικό από την εφημερίδα που μέχρι και στα θέματα που αφορούν αποκλειστικά και μόνο τον Παναθηναϊκό λειτουργεί... αντι-Παναθηναϊκά! Θυμίζουμε πως στο πρόσφατο αραβικό σήριαλ ήταν από τα έντυπα που προέβαλαν καθημερινά τη... γραμμή και τις υποσχέσεις του Βλάση Τσάκα. Πλέον στο πολύκροτο ζήτημα του γηπεδικού δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία στα «θέλω» κατασκευαστών, του Δήμου Αθηναίων, του ΥΠΕΚΑ και όχι του Παναθηναϊκού!
Από την κορυφή μέχρι τα νύχια κατακόκκινη η εφημέρίδα GOAL ονοματίζει ως... βασιλιά τον Ολυμπιακό. Θα το θεωρούσαμε ως κάτι λογικό, αν είχε πράξει αναλόγως και στις ευρωπαϊκές πρεμιέρες του Παναθηναϊκού έπειτα από κατάκτηση ευρωπαϊκού τροπαίου.

Φαίνεται όμως δεν παρουσιάζει μέσα από ερυθρόλευκο πρίσμα μόνο τα θέματα του ποδοσφαίρου (διαβάστε εδώ περισσότερο για την παραχάραξη της λίστας της UEFA), αλλά ειδήσεις σχετικές με όλα τα αθλήματα.

Γι' αυτό τον λόγο από το 2002 κιόλας, όταν ο Παναθηναϊκός ήταν πρωταθλητής Ευρώπης για τρίτη φορά στην ιστορία του έκαναν αφιέρωμα στο «ΝΒΑ της Ευρώπης», την Ευρωλίγκα. Ετσι, γενικώς κι αορίστως...

Αναλυτικά το άρθρο της ιστοσελίδας Panathinaikos-press.com :

Κάνοντας την καθημερινή μου "βόλτα" στα αθλητικά πρωτοσέλιδα ,το μάτι μου έπεσε στο "η ώρα του βασιλιά" που είχε μοστράρει πάνω δεξιά η Goal News ,μιλώντας για την αποψινή ευρωπαϊκή πρεμιέρα του γαύρου που αντιμετωπίζει την Κάχα Λαμποράλ.

Η αλήθεια είναι ότι μου έκανε εντύπωση γιατί με παραξένεψε. Ήταν too much για ελληνική αθλητική (και "αντικειμενική) εφημερίδα να κάνει τέτοια αναφορά για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα μιας ομάδας στο μπάσκετ. Έτσι ,μπήκα στην διαδικασία να κάνω μια πρόχειρη σύγκριση να δω αν είχε ξανά η Goal News κάποιον βασιλιά ή κάτι παρεμφερές (που να είχε κατακτήσει την ευρωλίγκα εννοείται). Υπάρχει καλύτερος τρόπος;

Έτσι ανέτρεξα μόλις έναν χρόνο πίσω να δω πως παρουσίαζε την δική μας ευρωπαϊκή πρεμιέρα με την Μάλαγα ,όταν την προηγούμενη σαιζόν είχαμε κατακτήσει την Ευρωλίγκα.

Goal News ,20/10/2011
Τουλάχιστον στην "Δύσκολη αρχή" ,μας ανέφερε και ως πρωταθλητές Ευρώπης. Δεν είμαστε βασιλιάδες με 6 ευρωπαϊκά αλλά κάτι είναι και αυτό...

Επειδή όμως ο Παναθηναϊκός έχει ποικιλία και στα ευρωπαϊκά ,γύρισα άλλες 2 χρονιές πίσω και έψαξα να δω πως παρουσίαζε την ευρωπαϊκή μας πρεμιέρα με την Armani Milano στην Ιτα
Keywords
Τυχαία Θέματα