Και η Μπαρτσελόνα δεύτερη θα έβγαινε στη Σούπερ Λίγκα!

Μετά τον Γιάννη Αλαφούζο, άλλος ένας νέος παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου τα βάζει με το παρασκήνιο που «χαρίζει» τίτλους και που αποτρέπει παράγοντες στο να επενδύουν...
Με ενδιαφέρον αναμένουμε τον τρόπο με τον οποίο τα... αντικειμενικά media θα προβάλουν τις δηλώσεις του νέου ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, σχετικά με το παρασκήνιο που δρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μέχρι και την Μπαρτσελόνα να έφερνε στην Ελλάδα,
δεύτερη θα έβγαινε, σημείωμε με νόημα ο Ιβάν Σαββίδης.

Αναλυτικά:

«Αν το χειμώνα, εμείς φέρουμε όλη την ομάδα της Μπαρτσελόνα στη Θεσσαλονίκη, το καλοκαίρι θα είμαστε στη δεύτερη θέση. Και καταλαβαίνετε γιατί το λέω. Για αυτό και εγώ θα χρησιμοποιήσω πράγματα αποτελεσματικού χαρακτήρα. Σας είπα. Και εγώ δεν κοιμάμαι, αλλά πλέον και κάποιοι άλλοι δεν κοιμούνται.

(...) Χρειάζεται δουλειά ώστε να γίνει το ποδόσφαιρο ένα παιχνίδι που θα έχει ενδιαφέρον, σε όλη την Ελλάδα. Και να μη μου λένε για κρίση, ότι δεν υπάρχει κάποιος να το χρηματοδοτήσει. Το σύστημα επέτρεψε να μην υπάρχουν αυτοί που θέλουν να επενδύσουν. Το σώμα των διαιτητών δεν έχει διαβάσει τη βιογραφία μου. Θα ήθελα να τους συστήσω να το κάνουν».
Keywords
Τυχαία Θέματα