Με μοναδικό στόχο το τρίποντο

Η γυναικεία ομάδα βόλλεϋ του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:00 το Ωραιόκαστρο, σε μία αναμέτρηση που χρειάζεται μόνον τους τρεις βαθμούς για να παραμείνει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού.

Η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών ανοίγει την Τετάρτη 27/02 το βράδυ, στις 19:00, (Σταυριανίδης – Γεωργιάδης) στο Ωραιόκαστρο, όπου ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον τοπικό ΔΑΣΩ.

O
αγώνας πραγματοποιείται σήμερα, λόγω της της συμμετοχής του Παναθηναϊκού στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Άργος (πρώτος αγώνας με Φιλαθλητικό).

Oι «πράσινες» βρίσκονται ήδη στη Θεσσαλονίκη, αφού ταξίδεψαν αεροπορικώς χθες αργά το απόγευμα.

Η γηπεδούχος ομάδα έχει ήδη υποβιβαστεί αλλά το Τριφύλλι χρειάζεται καθαρή νίκη, τρεις πόντους δηλαδή, που θα το απομακρύνουν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και θα του δώσουν την ευκαιρία να σώσει την κατηγορία την επόμενη αγωνιστική με τους Μακεδόνες στην Κυψέλη.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε με την Έλενα Κουντουρά να έχει ενοχλήσεις στα γόνατα, αλλά αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Γιώργο Ρούση, στον δεύτερο στη σειρά «τελικό» που θα δώσει η ομάδα, με τον προπονητή του Τριφυλλιού να έχει όλες τις «πράσινες» στη διάθεσή του.
Keywords
Τυχαία Θέματα