Grapevine Digital: Φέρνοντας τις επιχειρήσεις και τις διαδικασίες στην ψηφιακή εποχή

11:32 1/10/2023 - Πηγή: Emea.gr

Η Grapevine Digital είναι μία νεοφυής τεχνολογική επιχείρηση που παρέχει εξειδικευμένο λογισμικό σε εταιρείες μεσαίου και μεγάλου μεγέθους για την ψηφιοποίηση και αυτοματοποίηση των διαδικασιών τους. Γεννήθηκε το 2020, εν μέσω της πανδημίας, στο πλαίσιο της γενικότερης ανάγκης που δημιουργήθηκε για ψηφιακό μετασχηματισμό, με CEO τη Βίκυ Γούλου.

Η πλατφόρμα της δίνει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις να μεταφέρουν τις χειροκίνητες διαδικασίες τους στον ψηφιακό κόσμο, όπως ακριβώς συνέβη και στον τομέα της ψηφιακής διακυβέρνησης

με την ψηφιοποίηση της διαδικασίας εμβολιασμού κατά του COVID. Δηλαδή, όπως το ελληνικό κράτος ανέπτυξε μία καινοτόμα διαδικτυακή υπηρεσία λογισμικού για την διαδικασία του εμβολιασμού, καταργώντας τις πολύπλοκες και χρονοβόρες χειροκίνητες και τηλεφωνικές διαδικασίες κλεισίματος ραντεβού, έτσι και η Grapevine Digital μετασχηματίζει ψηφιακά από τις πιο απλές (πχ. εγκριτικές ροές), έως τις πιο σύνθετες διαδικασίες των επιχειρήσεων (πχ. διαδικασία δημιουργίας ενός νέου προϊόντος).

Έχοντας αναπτυχθεί σημαντικά και απασχολώντας πλέον περισσότερους από 30 υπαλλήλους, χωρισμένους σε 4 υπό-ομάδες οι οποίες συνεργάζονται αρμονικά, χάρη στην εμπνευσμένη καθοδήγηση της κ. Γούλου, η Grapevine Digital στέκεται στο πλευρό «δυνατών παικτών» της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής και του Δημοσίου, όπως ο ΟΤΕ, η ΣΤΑΣΥ, η Πρόκος, η Ευρωπαϊκή Πίστη και η MOVEO A.I.

Η νέα και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα λύση της εταιρείας είναι το Procify, ένα λογισμικό με τη λογική του SaaS (software as a service), μια πλατφόρμα η οποία έχει αναπτυχθεί για την ψηφιοποίηση και αυτοματοποίηση των διαδικασιών σε επιχειρήσεις μεσαίου και μεγάλου μεγέθους. Όλες οι εταιρείες ανεξαρτήτως κατηγορίας έχουν καθημερινές διαδικασίες, διαδικασίες απλές, διαδικασίες σύνθετες, από μια απλή εγκριτική ροή, μέχρι μια διαδικασία HR, παραγγελιοληψίας κλπ. Αυτές όλες οι διαδικασίες ως επί το πλείστον ή τουλάχιστον πριν τον Covid, γίνονταν κυρίως χειρωνακτικά, με πάρα πολλές εργασίες γραφειοκρατικές που εμπεριείχαν τον κίνδυνο ανθρώπινων λαθών. Έρχεται λοιπόν εδώ η Grapevine Digital να φέρει επιτέλους τις επιχειρήσεις και τις διαδικασίες τους στον ψηφιακό κόσμο, διευκολύνοντας αφάνταστα τις κοπιαστικές για άπαντες γραφειοκρατικές διαδικασίες και εξαφανίζοντας τα λάθη!

Keywords
Αναζητήσεις
grapevine-digital-fernontas-tis-epicheiriseis-kai-tis-diadikasies-stin-psifiaki-epochi.htm
Τυχαία Θέματα