Παναγιώτης Παπαχατζής στη BV: «Η 4Hats παρέχει boutique υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της διαφήμισης»

11:01 1/10/2023 - Πηγή: Emea.gr

«Στόχος της ομάδας της 4Hats είναι να μπορούμε να εξυπηρετούμε με τα ίδια standards ποιότητας οποιαδήποτε ανάγκη έχει ο πελάτης. Βασική αρχή μας είναι ότι ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός», ξεκαθαρίζει στην αποκλειστική και πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξή του στη Business Voice by emea.gr ο Head of Strategy της εταιρείας 4Hats Conceptual Communication, Παναγιώτης Παπαχατζής.


BUSINESS

VOICE: 4Hats, λοιπόν. Ποια ανάγκη σας ώθησε προκειμένου να προβείτε στη δημιουργία της;

Παναγιώτης Παπαχατζής: Τα τελευταία χρόνια παρακολουθήσαμε μια άνοδο στη ζήτηση για ολοένα και μεγαλύτερη ανάγκη επικοινωνίας και εξωστρέφειας στη χώρα.

Ως Red Wolf, είχαμε πολύ επιτυχημένη παρουσία στην Κύπρο και με πελάτες από την Ελλάδα. Έτσι, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την 4hats εδώ, ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες. 

BUSINESS VOICE: Τι είδους υπηρεσίες προσφέρει η εταιρεία;

Παναγιώτης Παπαχατζής: Η 4Hats είναι ένα 360 agency που παρέχει boutique υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της διαφήμισης. 

Βασιζόμαστε σε τέσσερις πυλώνες:
– Την πολύ καλή στρατηγική προσέγγιση.
– Το ενδιαφέρον δημιουργικό.
– Την αποτελεσματική χρήση των τεχνολογιών.
– Την εμμονή μας σε αποτελέσματα και καλό reporting.

BUSINESS VOICE: Ποια τα USPs και οι εν γένει διαφοροποιητικοί παράγοντες της πρότασης που προκρίνει η 4Hats έναντι του ανταγωνισμού;

Παναγιώτης Παπαχατζής: Το tagline της 4Hats είναι η conceptual communication και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Στηριζόμαστε στην στρατηγική, το δημιουργικό και φυσικά στο copy. 

Η 4Hats είναι ομάδα επαγγελματιών που έχουμε φροντίσει να αποτελείται από πολύ έμπειρα στελέχη μαζί με νεότερα, πολύ ταλαντούχα, με φρέσκες ιδέες. Μέσα από αυτήν τη μίξη θέλουμε να διαφοροποιηθούμε έναντι του ανταγωνισμού τόσο στις υπηρεσίες που προσφέρουμε όσο και στο service που προσφέρουμε στους ίδιους τους πελάτες. 

Για εμάς, κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Ως boutique agency έχουμε αυτό ως βασική αρχή μας. Η κάθε δουλειά έχει μοναδική υπογραφή, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη, δεν είναι φασόν. Για εμάς, αυτό είναι το αποτελεσματικό client service.  

BUSINESS VOICE: Διαβλέπετε κάποια ιδιαιτερότητα ή ταχύτερη μετεξέλιξη σε κάποια από τις κατηγορίες υπηρεσιών που παρέχετε; Εάν ναι, ποια; Οι πελάτες σας είθισται να επιλέγουν την οδό της «συνήθειας» και της «ασφάλειας» σε ότι αφορά τις υπηρεσίες που αναζητούν από μέρους σας ή επαφίενται στην γνώση που διαθέτετε αναζητώντας κατ’ επέκταση εξειδικευμένες / Tailor Made προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες;

Παναγιώτης Παπαχατζής: Την απάντηση δεν θα τη δώσουμε αυτή τη στιγμή εμείς, αλλά θα τη δώσει η ίδια η αγορά και οι πελάτες. Είμαστε ένα agency με έξι μήνες ζωής. 

Μεγαλώνουμε το πελατολόγιό μας και, λογικά, κάποια στιγμή κάποια τάση θα ξεχωρίσει περισσότερο. Αυτό που έχουμε δομήσει είναι η δυνατότητα να μπορούμε να εξυπηρετούμε με τα ίδια standards ποιότητας οποιαδήποτε ανάγκη έχει ο πελάτης.

Σίγουρα, η οδός της ασφάλειας είναι μια επιλογή, ωστόσο ζούμε σε μια υπερβολικά γρήγορα μετεξελισσόμενη περίοδο. Ο ρυθμός της τεχνολογίας είναι φρενήρης, όπως και η αλλαγή στις συνήθειές μας. Ακόμη, οι κανονισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως προς την προστασία των προσωπικών δεδομένων έχουν φέρει ξανά τη δημιουργικότητα στο προσκήνιο έναντι ενός «ασφαλούς» media plan. 

Άρα, εμείς προσπαθούμε να αφουγκραζόμαστε τις τάσεις, να τις προσαρμόζουμε στις ανάγκες κάθε πελάτη και να κοιτάζουμε μπροστά, στο μέλλον. 

BUSINESS VOICE: Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να στείλετε προς την αγορά, το υπάρχον, αλλά και το δυνητικό clientele;

Παναγιώτης Παπαχατζής: Hats are back in fashion! We have four!

Keywords
Αναζητήσεις
panagiotis-papachatzis-sti-bv-i-4hats-parechei-boutique-ypiresies-se-olo-to-fasma-tis-diafimisis.htm
Τυχαία Θέματα