HTC, Σταματάει την παροχή Beats ακουστικών

15:15 7/4/2012 - Πηγή: GoodByte

Στα τελευταία της μοντέλα, η HTC παρείχε μαζί με την αγορά ενός HTC κινητού ένα ζευγάρι ακουστικά από την Beats Audio, τα οποία δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα ακουστικά που θα βρείτε σε ανταγωνιστικά μοντέλα! Αυτή η συνεργασία όμως, φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της..

O πρόεδρος της HTC της βορείου Αμερικής, μιλώντας στο CNET, ανέφερε πως από εδώ και στο εξής, όποιος θέλει ένα ζευγάρι ακουστικών της Beats

για το κινητό του, θα πρέπει να το αγοράσει ο ίδιος. Για να αιτιολογήσει την απόφαση αυτήν, τόνισε πως τα ακουστικά τα οποία ενσωματώνονται στο πακέτο αγοράς δεν παίζουν καθοριστικό ρόλο όταν κάποιος ψάχνει ένα smartphone, ενώ ένα τόσο ακριβό ζευγάρι ακουστικά μειώνει σημαντικά το κέρδος της εταιρείας.

Αν και ο παραπάνω ισχυρισμός ισχύει, τα ακουστικά της Beats, είναι εξαιρετικά με την απόδοση τους σε όλο το ηχητικό φάσμα να είναι κορυφαία. Μπορεί η απόφαση να μην περιέχονται πια στο πακέτο αγοράς των κινητών της HTC να μην αποτρέψει την αγορά τους, σίγουρα όμως θα λείψουν από τους λάτρεις της μουσικής. Από την άλλη, η τεχνολογία Beats Audio παραμένει στα κινητά της εταιρείας και θα μπορεί να ενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή(μέχρι πρότινος ήταν δυνατή η ενεργοποίηση μόνο όταν ήταν συνδεδεμένα Beats ακουστικά).

Τέλος λοιπόν στα ποιοτικά ακουστικά για την HTC. Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα κινητό της εταιρείας και θέλετε ένα ζευγάρι Beats ακουστικά θα πρέπει να ανεβάσετε τον προϋπολογισμό σας περίπου 90-100 ευρώ, καθώς τόσο κοστίζει η απλή έκδοση των ακουστικών

Keywords
Τυχαία Θέματα