Nokia Lumia 900, Η πρώτη επαφή με την ναυαρχίδα της Nokia

15:20 6/4/2012 - Πηγή: GoodByte

Το Nokia Lumia 900 είναι ο άσος της Nokia στα Windows Phone κινητά. Το κινητό έχει όλα τα θετικά του “μικρού” Lumia 800 (σχεδιασμός, κάμερα κλπ), μεγάλη οθόνη και μπροστινή κάμερα. Μετά την κυκλοφορία του στην Αμερική, θα έρθει και στην Ελλάδα

τον Ιούλιο-Αύγουστο. Το θέμα είναι, αξίζει να το πάρω τότε;

Το Nokia Lumia 900, είναι ένα υπέροχο κινητό με μεγάλη οθόνη και λίγες μικρές λεπτομέρειες που λείπουν από το Lumia 800. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού είναι παρόμοια με του Lumia 800 και η αίσθηση που μου άφησε το ίδιο.

Το κινητό έχει μια μεγάλη οθόνη ClearBlack AMOLED 4,3 ιντσών ανάλυσης 800×480 pixel, όπου το internet γίνεται παιχνιδάκι στο χέρι κάθε χρήστη (οι Android users καταλαβαίνουν τι εννοώ;) ). Η ποιότητα κατασκευής είναι αντάξια του λογότυπου Nokia και η αίσθηση που αφήνει στο χέρι είναι εκπληκτική. Όμως, λόγω της μεγάλης οθόνης αυξάνεται και το μέγεθος, κάτι που μπορεί να ενοχλεί μερικούς χρήστες.

Όση ώρα το χρησιμοποίησα το κινητό δεν κόλλησε πουθενά, τα πάντα γινόντουσαν γρήγορα και απλά (οι Windows Phone users καταλαβαίνουν τι εννοώ;) ). Ο επεξεργαστής στο 1,4 GHz μαζί με τη μνήμη RAM 512MB, έχουν δέσει ιδανικά με το λειτουργικό και δεν πρόκειται να απογοητεύσουν κανέναν.

Τώρα, αν θέλετε να πάρετε κινητό τώρα και είστε ανάμεσα από Lumia 800 και Lumia 900. Η άποψη μου είναι Lumia 800, καθώς το Lumia 900 θα αργήσει να έρθει στην Ελληνική αγορά και όταν έρθει θα έχουν παρουσιαστεί πολύ καλύτερες συσκευές. Βέβαια, αν έχετε κάποιον φίλο στην Αμερική που μπορεί να σας στείλει το Lumia 900 άμεσα, τότε το Lumia 900 συμφέρει πιο πολύ. Τέλος, αν αμφιταλαντεύεστε μεταξύ Windows Phone-iOS ή Windows Phone-Android, τότε μπορείτε να πάτε σε ένα κατάστημα και να τα δοκιμάσετε.

Όπως βλέπετε, η απάντηση στο πρώτο ερώτημα δεν μπορεί να έρθει με ένα ναι ή όχι. Η αγορά κάθε κινητού είναι δική σας επιλογή και δεν μπορούμε να πούμε τι να αγοράσετε, μόνο να σας συμβουλέψουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα