Google, Το Project Glass είναι πέρα για πέρα αληθινό!

15:20 6/4/2012 - Πηγή: GoodByte

Θυμάστε το project glass prototype που είδαμε πριν από μερικές μέρες που μας τρέλανε όλους; Μπορεί να είμαστε πολύ μακριά από την επίσημη ανακοίνωση του, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Για όσους δεν θυμούνται, το Project Glass είναι ένα prototype των εικονικών γυαλιών της Google, για τα οποία ακούμε εδώ και αρκετό καιρό. Πριν από λίγες μέρες λοιπόν είδαμε κάποιες εικόνες από τα εν λόγω

γυαλιά αλλά και ένα video το οποίο μας έδωσε μια ιδέα για το πως θα λειτουργούν.

Σήμερα όμως σιγουρευτήκαμε για την ύπαρξη του συγκεκριμένου project καθώς κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες του Google co-founder Sergey Brin να φοράει τα γυαλιά αυτά ενώ βρισκόταν σε ένα event στο San Francisco. Μάλιστα ο Αμερικανός blogger Robert Scoble είπε χαρακτηριστικά ότι όταν συναντήθηκε με τον Sergey Brin είδε ένα μπλε φως να αναβοσβήνει στο αριστερό του μάτι και θεώρησε ότι ο Brin έβλεπε το Google+ του γνωστού blogger. Επιπλέον ο Brin δεν άφησε κανέναν να δοκιμάσει το prototype, όπως βέβαια ήταν φυσικό.

Αυτό που μας ενδιαφέρει κυρίως είναι φυσικά η ημερομηνία που θα δούμε τα εν λόγω γυαλιά στην αγορά. Σε αντίστοιχη ερώτηση ο Brin απάντησε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη και ότι χρειάζονται πολύ δουλειά ακόμη.

Αυτά για τώρα! Το μόνο σίγουρο είναι ότι πολύ σύντομα θα έχουμε νέα για το project glass. Μείνετε συντονισμένοι!

Keywords
Τυχαία Θέματα